Přeučil a Hrušková chystají pomalu veselku a možná čekají i na vnouče! To bude slávy!

 Celebrity 
10. května 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
U Přeučilů, zdá se, se schyluje k velké slávě a možná i dvojnásobné radosti! Syn Evy Hruškové si chce vzít Libušku Vojtkovou a pracují i na miminku! Profimedia
Slavný herecký a manželský pár - Jan Přeučil a Eva Hrušková už chystají pomalu veselku! Ne snad, že by se rozhodli obnovit znovu svůj slib, který si dali před mnoha lety, ale ženit se bude, jak to tak vypadá, nejstarší syn první československé popelky! A koho si bude brát? No jeho nastávající bude ex Daniela Hůlky nebo Pepy Vojtka!

Hruškové syn a "nevlastní syn" Přeučila, mladý herec Zdeněk Rohlíček už nějaký ten pátek chodí s Libuškou Vojtkovou. A žijí společně i s Libuščiným synem. Jak to tak vypadá, nechtějí to nechat jen na vztahu ala psí knížka, ale rádi by svou lásku ztvrdili a zpečetili sňatkem.

"No, uvidíme... kdo ví," jsou tajemní jak syn Hruškové, tak bývalá manželka známých českých zpěváků. Ani s jením ji pšenka nekvetla, zdá se ale, že mírumilovného, citlivého a laskavého syna Evy Hruškové by konečně mohla označit za skutečnou lásku svého života!

Ale to není všechno! Zdá se, že se herečtí bardi Přeučil s Hruškovou možná brzo dočkají o prvního "vlastního" vnoučete, protože Libuška se Zdeňkem na miminku pracují.

"My si mimčo moc přejeme, uvidíme. Zatím oficiálně těhotná nejsem," říká Vojtková, ale zdá se, že být klidně aktuálně může a v příštích týdnech nebo měsících se to potvrdí oficiálně.

Sama Eva Hrušková může být své nastávající snaše zářným příkladem a dobrou rádkyní. Také byla dvakrát rozvedená a Jan Přeučil je její třetí manžel. Vztahy mají navíc všichni skvělé a i syna Vojtkové Matyáše přijali za svého "vnuka".

Zdá se tedy, že Jan Přeučil, který příští rok oslaví kulatiny, se k nim dočká jak role "tchána", tak i role dědečka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum