Lucka Vondráčková a Julian Záhorovský ze SuperStar přiznali: Je nám spolu dobře!

 Celebrity 
04. prosince 2019 13:00 / redakce
  5
📷
7 fotografií v galerii
Vedle Vondráčkové se po rozvodu objevil další muž Facebook
Vedle Lucie Vondráčkové, která se po rozchodu a rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem vrhla do práce, se objevil další muž. Tentokrát jde o urostlého a sympatického "SuperStara" Juliana Záhorovského, který se dostal až do finále historicky první pěvecké soutěže. Udělali spolu novou písničku a natočili klip.

Až dvojsmyslnný název "Umřu s tebou" dává otázku, jak to tihle dva myslí? Zda jde jen  čistě pracovně-přátelský vztah, nebo je tam něco víc? 

"Jsme kamarádi, co si rozumí v muzice a filmech.... a je nám spolu dobře...," prozradil Julian Záhorovský.

Natočili spolu písničku i klip. "Lucku jsem oslovil já, zda by to se mnou nahrála a ona souhlasila. Jsem moc rád. Producentsky se písně ujal Boris Carloff, který produkoval nahrávky kapele Kryštof nebo Davidu Kollerovi ze skupiny Lucie," prozradil nám bývalý finalista Česko Slovenské SuperStar Záhorovský.

„K napsání písně Umřu s tebou mě inspiroval můj velmi oblíbený film Walk the line a příběh Johnyho Cashe a June Carterové. Oslovit Lucku byl spontánní nápad. Její podoba s June Carter je fakt obrovská,“ dodal Julian.

A co na to Lucie, kterou některá média neustále spojují tu s jedním, pak zase s jiným sympaťákem? 

„S Julianem jsem natočila duet a klip. Když s tím nápadem přišel, nic moc jsem o něm nevěděla. Bylo mi na něm ale sympatické, že v době, kdy nemusel, kdy byl megapopulární, si ještě dostudoval vysokou školu. Navíc píše dobré texty a má hudební nápady, které mě baví. No a je fakt síla, jak na něj letěj holky," směje se Vondráčková, které, nutno podotknout, to s Julianem opravdu sluší a i podle fanoušků je to po dlouhé době konečně písnička, která se povedla a i klip.

"Konečně někdo, kdo se vedle Lucky vyjímá, komu to s ní opravdu sluší a nepůsobí to jako znoucecnost," napsala jedna z fanynek Vondráčkové.

"Klip vznikl ve dvou verzích. Černobílá pro Youtube a barevná vertikální verze, která je k vidění pouze na našich instagramových profilech," podotkl Záhorovský. 

Další společné pracovní aktivity spolu dvojice prý zatím neplánuje."Zase jsem se vrhla na dabing, který mě neskutečně baví a chtěla bych ještě natočit klip k jedné písni z mého posledního alba Růže," dodala Lucie Vondráčková.

"Já zase plánuji další nahrávky, ať už sólo nebo s kapelou. Moc se na to těším, a samozřejmě na Vánoce, které jsou za dveřmi," dodal sympatický mladý a dnes blonďatý umělec.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve