Vyražte i vy jako celebrity do letního Špindlu! Mají tu řadu novinek, které musíte zažít!

 Celebrity 
10. května 2016 02:55 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ve Špindli je krásně nejen v zimě, ale také v létě! skiareal.cz
Letní sezóna v českém Aspenu, ve Špindlerově Mlýně, kam míří řada celebrit nejen v zimě, začíná! Skiareál Špindlerův Mlýn si pro své návštěvníky na letošní léto přichystal opět spoustu zábavy a sportovního vyžití. Kromě adrenalinové dětské lanovky Sky Dive na Meďánkově hřišti na Medvědíně letos nebudou ochuzeni ani cyklisté. Pod dohledem Michala Marošiho vzniká ve Svatém Petru nová trať Špindl Bike Parku. Nevšední zážitek nabídne také Summer tubing.

Zatímco lanovka na Medvědín se do letního provozu rozjela už 29. dubna, lanovka RWE line Svatý Petr sveze první letní turisty v pátek 27. května. Právě na tento víkend je naplánované velkolepé Špindlerovské otevírání léta, tedy akce, do níž je zapojena celá řada subjektů zdejšího střediska. V sobotu 28. května se mohou návštěvníci těšit na bohatý program pro rodiny s dětmi. Ve Skiareálu bude k dispozici bude Pumptrack, dětské přemostění nebo možnost zapůjčení terénních tříkolek a koloběžek.

Lanové dráhy jsou od daného data v provozu každý den, a to každou půlhodinu od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 18:00. Pro rodiny je v nabídce výhodné jízdné, například společná jednosměrná jízdenka RODINA vyjde na 590,- Kč (2 dospělí + 1-3 děti do 18 let). V nabídce je také oblíbená jízdenka ACTIVITY- dvě jednosměrné jízdy nahoru, využitelné v jednom nebo ve dvou výběrových dnech v průběhu 6 dnů na lanovce 1x Medvědín a 1x RWE line Svatý Petr.

„Pokud návštěvníci chtějí kromě jízdy lanovkou vyzkoušet zároveň nějakou naši další atrakci, mohou využít tzv. FUN TICKETY. Tyto výhodné balíčky kombinují jízdné s dalšími aktivitami. Je možné propojit například výjezd lanovkou, terénní tříkolky a novinku v podobě Summer tubingu, což je letní obdoba Snow tubingu. Více jak 90 metrů dlouhou dráhu letního tubingu najdou návštěvníci ve Svatém Petru na dojezdu černé sjezdovky,“ vysvětluje René Hroneš, marketingový ředitel skiareálu.

V prodeji je také permanentka CYKLOTOUR určená cyklistům, kteří se chtějí projet po 25km dlouhé horské, přesto nenáročné trase Obsahuje dvě jednosměrné jízdenky na lanovku RWE line Svatý Petr a Herlíkovice – Žalý, takže všechna horská převýšení zdolají i ti nejmenší cyklisté velmi pohodlně. Veškeré jízdné lze nejvýhodněji zakoupit přes e-shop www.gopass.cz.

Skiareál chystá novinku v podobě rekonstruovaného Špindl Bike Parku, který se opět vrací do srdce Krkonoš, pod patronací zkušeného bikera Michala Marošiho. Sezónu zahájí o víkendu 18. a 19. května.

Bike park nabídne více než 13 kilometrů tratí a stezek. Nebude chybět SLOPE STYLE trať přímo na dojezdu sjezdových tratí, kompletní rekonstrukcí projde downhillová trať RACE a v plánu je také předělání povrchů spodní části freeridové tratě DEEP FOREST do hladké a jednoduché podoby.

„Downhillová trať nabídne lehčí varianty těžkých úseků tak, aby byla přístupnější i pro méně technicky zdatné jezdce. Návštěvníci bike parku se mohou těšit na Pumptrack nebo Skills centrum. Zdarma bude možné využít zázemí pro mytí kol,“ doplňuje René Hroneš.

V budově Špindl Motion shop & rental bude k dispozici také půjčovna kol značky SCOTT. Nebudou chybět nejnovější modely downhillových kol této značky.

Pro nejmenší bude opět otevřené letteringové hřiště na Medvědíně. Děti si zde mohou vyzkoušet mnoho prolézaček, skluzavek a malých lezeckých stěn ve výšce 1235 metrů nad mořem. V těsné blízkosti panoramatické restaurace Na Pláni nad Svatým Petrem je zase možné vyhrát si na Krakonošově paloučku. Stejně jako na Medvědíně ani tady nechybí naučné fitness stezky a nádherné panoramatické výhledy.

Se zakoupením jízdenky na lanovku dostanou návštěvníci stezek na pokladně mapku, která je navede na naučné stezky. Skiareál nabízí pro rodiny s dětmi 4 stezky. Nejkratší je Mechová pěšinka s délkou 3,8 km. Nejdelší procházku pak nabízí trasa Krakonošův příběh, která měří 9,5 km.

Skiareál Špindlerův Mlýn poskytuje přes léto i vodní atrakce. Labskou přehradu můžete brázdit na loďkách, nebo vyzkoušet stále oblíbenější paddleboard.

Ve Svatém Petru budou v provozu 3 tenisové kurty. Vyzkoušet bude možné také disk-golf, tedy hru kombinující hod létajícím diskem a golf.

V prostoru zakrývatelné terasy Restaurace Svatý Petr bude připravená dětská herna se stolním fotbálkem, airhockey, šipkami, ale i dětským koutkem. Tyto aktivity budou vhodné i za nepříznivého počasí. Veškeré informace naleznete na webových stránkách www.skiareal.cz.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008