Tenhle sexy svalovec udělal pro Lucii Bílou tolik, jako málokdo na světě!

 Celebrity 
11. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Tenhle fešák udělal pro Lucii Bílou tolik, jako málokdo na světě!  facebook
Lucie Bílá se jakž takž pomalu dostává ze ztráty svého nejbližšího člověka, maminky, která zemřela v únoru po dvouletém boji, kdy ji postihly dvě mrtvice po sobě. Zmírnit bolest jí pomáhá rodina, přátelé, práce i nedávný křest malého synovce Káji. Nyní má ale něco, díky čemuž bude mít milovanou maminku na vždy u sebe!

Zlatá slavice už mnoho měsíců tušila, že se blíží závěr života její maminky Hany, proto se rozhodla pro něco, co není úplně obvyklé, ale díky čemu bude mít na ní památku téměř jako živou. Dva dny před skonem odebrala otisky prstů a následně pak u slovenského šperkaře Tomáše Skríže je nechala zasadit do vojenských placek, která jsou ve tvaru srdce. Ty nyní jako šperk zdobí Lucčin krk.

Sympatický šperkař ze Slovenska byl pro Bílou jako blesk z čistého nebe. Zpěvačka hned věděla, že tohle je řízení osudu. A mladý klenotník Tomáš to pro smutkem sklíčenou Slavici udělal rád.

„Emoce, husí kůže a radost, o tom bylo střetnutí s Lucií Bílou. Poprvé jsem se s ní potkal u nás v Podunajských Biskupiciach, kde v kostele měla benefiční koncert, na kterém nás seznámil kaplan Martin Šafárik. Jistě víte, že Lucce nedávno zemřela maminka Hanka. Když mi do telefonu řekla, že mamině stihla dva dny před její smrtí odebrat otisky prstů, tak mi po těle proběhl mráz. Přiznám se, že jsem na chvilku ztratil řeč, když mě požádala o vyrobení památky na svoji maminku s jejím otiskem prstu," napsal na svůj profil na sociální sítí Skríž.

"Výsledek mojí práce splnil svůj účel. Lucka byla velmi šťastná, když jsem jí po představení Carmen odevzdal vojenské placky a srdíčko s otiskem prstu její mámy a táty, které tak bude mít stále při sobě,“ napsal na svůj Facebook Tomáš Skríž.

Lucie Bílá tak bude mít na vždy u sebe něco, co pochází z její maminky, a co má každý člověk naprosto unikátní, a tím jsou otisky prstů. "Maminka tak bude na vždy se mnou. Pořád, při každé příležitosti," nechala se zpěvačka slyšet.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47