Blažena ze Slunce, sena po letech! Takhle dnes vypadá v plavkách! FOTO!

 Celebrity 
11. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Veronika Kánská alias Blažena se svým Vencou, který hrál také neherec Broněk Černý! archiv filmu
Troškova trilogie Slunce, seno je vážně nesmrtelná! České i slovenské televizní stanice je reprízují pořád dokola a vždy má obrovskou sledovanost, o které se mnohým jiným filmům a režisérům ani nezdá! Jak dnes ale vypadá Veronika Kánská, alias Blažena, dcera Konopnice, kterou skvěle hrála Helena Růžičková a uštědřila ji nejednu facku? Budete se hodně divit!

Od natáčení posledního dílu, tedy Slunce, seno, erotika uběhne letos 26 let, od prvního 34 let a "Blažena" dnes těsně před padesátkou vypadá, jak kdyby si zrovna dala pauzu při natáčení a zase se do něj vrátila. A ukázala se dokonce v plavkách!

Kánská, i přesto, že jí dodnes lidé na ulici oslovují Blaženo, se herectví už nevěnuje. Pracuje v jedné obcí na severu Čech, kde žije jako knihovnice. Po natočení Sluncí, sen udělala ještě pár malých rolí. Několik let jezdila s Helenou a Jiřím Růžičkovými po estrádách, ale pak toho nechala. Také se dala slyšet, že spolupráce s Růžičkovou nebyla vždy jen pohodová a nastaly i hádky. "Možná, že Helena tehdy začala žárlit, že si mě někteří diváci všímali víc, než jí a jejího syna Jirky, nevím," přiznala před časem Veronika Kánská, kterou do komedií objevil sám Zdeněk Troška.

Scéna, kdy ve Slunci, senu a pár fackách dostane facku od Heleny Růžičkové, až se i s vajlinkem na těsto sveze po stole až na zem v chalupě v jihočeských Hošticích, nebyla hraná. "Ta facka byla pravá, a protože jsme to točili několikrát, museli mi to pak z produkce ledovat. Helena, když dala ránu, tak dala ránu. I Martin Šotola, můj "brácha" by mohl vyprávět. Helena nešla nikdy pro ránu daleko a rozhodně to nijak nekašírovala," svěřila se Kánská, alias Blažena.

Dnes žije Kánská na vesnici, a některé situace a lidé jí postavy ze Sluncí, sen připomínají. "Žiju mimo Prahu a musím říct, že množství postav z filmu by se k nám na vesnici i hodila a naopak," prozradila filmová Blažena z Hoštic.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít