Dobré zprávy: Gott je po operaci! Jak na tom opravdu je a co s ním bude dál?

 Celebrity 
09. května 2016 14:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott je konečně po plánované operaci! archiv
Konečně! Karel Gott dnes podstoupil dnes ráno ve Všeobecné fakultní nemocnici plánovanou operaci břicha, při které mu lékaři vrátili zpět vývod, který mu dočasně v trávicím traktu vloni na podzim udělali. Podle všeho se zpěvák cítí dobře. Jak na tom opravdu je?

Původně měl Gott operaci podstoupit v pátek, ale vzhledem k ne zrovna uspokojivým výsledkům z krve musel být zákrok přesunut právě na dnešek.

Karel Gott fanouškům vzkázal, že se cítí dobře a těší se, až bude zase zpět doma a mezi nimi. Nyní však bude následovat rekonvalescence a Mistra zřejmě čeká i měsíční pobyt v lázních, na který má ať už po léčbě rakoviny mízních uzlin, tak po samotném problému se střevy nárok. Otázka je, zda si lázně vybere v Česku nebo si zaplatí pobyt v zahraničí.

Provizorně ukončený trávicí trakt, tedy stomii, česky vývod, měl Karel Gott od loňského října, kdy ho postihla břišní příhoda v důsledku akutního zánětu a údajného zauzlení střev. Díky té lékaři nakonec odhalili rakovinu mízních uzlin a zpěvák tak hned nastoupil léčbu.

Zánět střev si měl údajně způsobit změnou stravy, takzvanou raw stravou, která ovšem není podle mnoha odborníků vůbec vhodná pro lidi v pokročilejším věku, kteří nikdy nebyli zvyklí jen na jednostrannou formu jídla. Přesto měl údajně Gott dát na rady blízkého člověka a takto jíst. Tím si způsobil nejspíš velké potíže.

Teď by měl být Karel Gott v nemocnici zhruba týden až deset dní a pak půjde do domácího léčení!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47