Jakubisková zabila muže! Zoufalí pozůstalí!

 Celebrity 
15. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Deana Jakubisková Horváthová prý rodině zemřelého dluží statisíce a neustále se odvolává! archiv
Herečka a producentka Deana Jakubisková Horváthová ze sebe udělala před pěti lety oběť události, která ji potkala, a sice, když jí do cesty měl zničehonic vstoupit chodec, kterého svým autem zabila. Nemohla jíst, spát a myslet na nic jiného. Hrozně jí to prý sebralo. Jenže co rodina, pozůstalí po Milanovi D.? Prý jim a přátelům nebožáka pije tahle celebrita dost krev!posudku i soudu měla řidička předvídat a muže musela vidět. Ona tvrdí, že ne, a že to pro ní byl šok, když se chodec najednou objevil.

Dvaašedesátiletého muže srazila před skoro pěti lety Jakubisková na přechodu pro chodce. Prý vystoupil z řady aut přímo pod kola luxusního auta známé producentky. Jenomže podle policie,

O to by ale ani tak nešlo, spíš jde podle deníku Expres o to, jak se k celé kauze samotná Deana postavila. A že dodnes rodina dostala jen část odškodného. Přitom právnička, kterou si najali, si naúčtovala statisíce. A pozůstalí to musejí platit.

Deana Jakubisková, která byla za zabití z nedbalosti odsouzena ke čtyřleté podmínce asi nebyla tak zničená, jak tvrdila, protože kvůli sporům o odškodné Jakubisková zatím nezaplatila ani korunu.

Pozůstalé ženy po muži, manželka a dcera se shodují na tom, že neustálé soudy jsou pro ně velmi vyčerpávající. Manželka zabitého Milana D. Olga si prý nedělá o Jakubiskové žádné iluze a její chování považuje za nemorální.

Za čtyři roky vleklých soudních sporů mají pozůstalí po v rukou mnoho rozsudků, které potvrzují vinu producentky za smrt muže a přiznávají jim právo na odškodné. Jakubisková jim ale nezaplatila ani korunu a ani se neomluvila.

Zatímco nehoda se stala v říjnu 2011, Deana poslala omluvu až daleko později! „Až prosinci došel dopis na hlavičkovém papíře společnosti Jakubisko film, kde vyslovila upřímnou soustrast,“ říká dcera zesnulého muže Kateřina.

Její dcera Kateřina dodává, že dopis adresovala Jakubisková zcela nepochopitelně jejich strýčkovi s tím, že jinou adresu nezjistila. Přitom ji celou dobu mohla zjistit z vyšetřovacího spisu. „Do teď se k tomu nepostavila čelem, neomluvila se nám, nekontaktovala nás, prostě nic,“ podotkla.

Soud kromě trestů podmínky a zákazu řízení pro Jakubiskovou zároveň uložil Jakubiskové povinnost zaplatit pozůstalým odškodné a náklady řízení. To spustilo odvolací maraton, který dodnes ještě neskončil.

Vzhledem k tomu, že Jakubisková pozůstalým odmítla zaplatit odškodné, každému ve výši 200 tisíc korun, museli se manželka s dětmi a vnukem zemřelého Milana D. obrátit na občanskoprávní soud. Ten rovněž povinnost Jakubiskové zaplatit potvrdil.

„Do dnešního dne jsme od paní Jakubiskové nedostali zaplaceno ani korunu. Jediné peníze nám vyplatila pojišťovna z jejího povinného ručení, ale to je mimo peníze přiznané soudem,“ vysvětluje Kateřina D. pro deník s tím, že kvůli další stížnosti Jakubiskové nyní musí z vlastního zaplatit náklady soudu a právníkovi, což je asi 400 tisíc korun.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum