Smutný konec: Největší Čech zemřel! Co ho zabilo?

 Celebrity 
11. dubna 2016 09:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Pustina byl nejvyšším Čechem zapsaným v České knize rekordů! Profimedia
V šoku jsou příbuzní a přátelé největšího, respektive nejvyššího Čecha Tomáše Pustiny z Vysočiny. O víkendu náhled podlehl zástavě srdce, přitom původně to vypadalo, že šlo o otravu krve z krvavé rány na ruce.. Během posledních let se Tomáš stal skutečnou celebritou a díky své "anomálii", tedy výšce a velikosti byl zapsán i do České knihy rekordů.

Tomáši Pustinovi, který měřil 224 centimetry a vážil 170 kilogramů, bylo pouhých 38 let. V sobotu se mu prý udělala na ruce velká boule. Jeho maminka Alena, která se o něj vzorně starala a neměla tedy život vůbec lehký, nic netušila. A netušila ani to, že jde synovi jde možná o život. Smrt přišla nečekaně a velmi rychle. Ovšem milosrdně - ve spánku!

"Tomáš zemřel doma. Alenka obvolávala příbuzné a známé. Jsem z toho v šoku," řekla VIPstory.cz sousedka z Rozkoše u Humpolce, kde Pustina žil.

V posledních letech měl samé zdravotní potíže, včetně zlomeniny nohy a dalších problémů, přesto se se životem statečně pral. A poté, co mu zemřel tatínek, vše zbylo na jeho mamince, obětavé a srdečné Aleně Pustinové. Ta se nyní jen velmi těžko bude srovnávat s tím, že přišla o oba milované muže, zvlášť o syna, u kterého extrémní výšku a velikost způsobila v dětství nadprodukce růstového hormonu způsobená nádorem v podvěsku mozkovém

Tomáši Pustinovi se snažila pomáhat celá řada lidí z celé republiky. Díky tomu také mohl být u bytovky, kde žil, postaven výtah, dostal speciální pomůcky, a vždy, když se objevily zprávy o tom, že je například v nemocnici, spousta i neznámých lidí volala jeho rodičům, později jen mamince a vyjadřovala slova podpory.

Tomáš Pustina nebyl ani herec, ani zpěvák, i když si zahrál ve filmovém dramatu Hodinu nevíš o heparinovém vrahovi Zelenkovi, ale byl obrovský nejen svou výškou a váhou, ale hlavně srdcem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008