Tady se zastřelil Karel Svoboda! Teď je jeho luxusní vila na prodej! Neuvěříte za kolik!

 Celebrity 
15. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Karel Svoboda to v Jevanech miloval, nakonec tam zemřel! svoboda-williams, archiv
Tady prožil nejslavnější český skladatel posledních let Karel Svoboda chvíle štěstí, tady skládal největší hity, sem jezdili slavní včetně Karla Gotta nahrávat svoje pecky a tady se taky zastřelil! Luxusní vila v Jevanech, kterou zdědil jeho syn Petr je teď na prodej.

Jak informovala televize Nova, vila se zastavěnou plochou kolem 600 metrů čtverečních, bazénem, studiem, garážemi a skoro 4000 metrů čtverečních pozemku je k mání za 75 milionů korun! Ve vile je stále legendární klavír, na který hrál a u kterého skládal hitmaker. Nástroj však není prý součástí prodeje!

Ovšem zdá se, že majitel, tedy syn Karla Svobody bude mít smůlu. Za tuhle částku dům, v jehož areálu se před lety jeho otec zastřelil, neprodá. Vždyť vila Karla Gotta, kterou dvakrát prodal a dvakrát koupil, a kde byl i slavný Gottland, byla neprodejná. Manželka po zmizelém Janu Moťovském chtěla přes 40 milionů. Dům byl ještě před pár týdny na prodej za zhruba 29 milionů. Tomu se říká skok dolů.

I když Jevany se zdají být hodně prestižní adresou, kde žije Daniel Hůlka, bydlely vedle sebe Iveta Bartošová, Lucie Bílá nebo třeba Ivan Mládek, nikdo sem moc nechce. Na prodej je tu aktuálně okolo dvaceti nemovitostí a to dlouhodobě.Zlí jazykové tvrdí, že je to místo prokleté a nikomu tu štěstí nekvete.

Podaří se přeci jen vila po Karlu Svobodovi, kde žil se svou ženou Vendulou, jenž musela po jeho smrti luxusní sídlo opustit a bydlet u kamarádky, než si koupila svůj vlastní dům prodat? Zřejmě ano. Jen to ale nějakou tu dobu potrvá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008