Vyděšený František Ringo Čech varuje: Bude zle, hodně zle!

 Celebrity 
12. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
František Ringo Čech nestraší, on prý jen varuje! Bude válka a bude strašná! archiv
Malíř, herec, bývalý poslanec, glosátor František Ringo Čech přišel se šokujícím prohlášením! "Bude válka a bude strašná," řekl v rozhovoru pro Blesk. Častý kritik současného zřízení, především toho, co se děje mezi lidmi, co se děje v Evropě se bojí budoucnosti!

"Bude se bojovat. V Evropě bude občanská válka. Strašná. Do tří let,“ řekl prezidentem nedávno vyznamenaný umělec Ringo Čech s tím, že velkou měrou se na ní budou podílet uprchlíci, kteří pomalu ale jistě obsazují Evropu.

Toho se Ringo bojí nejvíce. Podobně jako Karel Gott i on vidí, že smysl uprchlické krize není v úprku zoufalců ze zemí, kde zuří válka, ale "něčí zájem" oslabit tento kontinent.

„Hrůza je špatný slovo, je to katastrofa! Lidem to nedochází. My se těch migrantů už nezbavíme,“ dodal Ringo Čech rozčileně v rozhovoru s tím, že se toho nechce snad ani dožít.

I když řada lidí bere právě Františka Ringo Čecha s nadsázkou, mnozí říkají, že on měl vždy v zásadních věcech pravdu. I v době, kdy říkal, že komunismus už dlouho nevydrží, že je to otázka pár let. A tak se taky v roce 1989 stalo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008