Bílá oslavila padesátiny obřími koncerty. Víme, komu je potají věnovala a kdo jí přišel popřát!

 Celebrity 
11. dubna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Lucie Bílá vystoupila na bratislavském koncertě i s většinou členů exNightvork a popřát přišel i skladatel Ondřej Soukup! facebook
Lucie Bílá už je padesátiletá. Od minulého týdne je tak nějak, jak sama říká, víc dospělá. V sobotu a v neděli odzpívala tři obří mega koncerty v Bratislavě. A víme, komu je věnovala. Několikrát totiž z jeviště posílala pozdrav a vzkaz kamsi nahoru. Komu asi?

Oslavenkyně se stále ještě pořádně nevzpamatovala z odchodu své milované maminky Hany, která zemřela po skoro dvouletém boji s nemocí. I když Lucie byla na její smrt připravená, zasáhla ji. A nyní, právě v situaci, kdy slaví své jubileum, jí ten nejbližší člověk nejvíce chyběl.

"Maminky by měly být nesmrtelné," pronesla i na jevišti na bratislavském stadionu Lucie Bílá, která zpívala s unikátním dárkem - zlatým mikrofonem posázeným kameny Swarovski, který dostala od režiséra a producenta show Jeffo Minaříka!

Předvedla famózní vystoupení, obklopena více jak stovkou účinkujících, včetně větší částí bývalé skupiny Nightwork, s níž poblahopřát přišel i skladatel Ondřej Soukup.

Lidé do haly, která byla narvaná k prasknutí, přišli kvůli jedinému, aby s Lucií Bílou oslavila její padesátiny. Přesto byla zpěvačka v duchu myšlenkami kdesi v oblacích.

"Je toho víc a samozřejmě že i určitý druh bolesti člověka narovná. Nejsem na tom ještě tak, abych o tom mohla otevřeně mluvit. Je pravda, že ty dva roky s maminkou byly nesmírně těžké. Prožila jsem v nemocnici strašné chvíle. Najednou se mi stává, že se na koncertě zadívám do sálu a vidím lidi, které to taky asi jednou potká, je to prostě od přírody dané. V tu chvíli mám ty lidi nějak víc ráda. Život je najednou tak jiný. Člověk, který byl neuvěřitelný, lámal by skály, je najednou pryč," řekla ve svém rozhovoru Bílá, kterou čekají další menší koncerty, autogramiáda a v listopadu nejméně jeden obří koncert v pražské O2 aréně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít