Takové ponížení a urážku chudák Gott ještě nezažil! Chtějí ho poslat do blázince!

 Celebrity 
11. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott řekl jen svůj názor a za něj ho publicista Veselý posílá do blázince! archiv Nova
Tak to je tedy úroveň. Dělá zhruba padesát let radost fanouškům, naprosto bravurně reprezentuje naší zemi i v Evropě a různě po světě, a teď tohle? To si tedy nemocný Karel Gott, třicetinásobný Zlatý slavík nezaslouží! Jen proto, že řekl svůj názor na uprchlickou krizi, ho někteří chtějí hned poslat do blázince.

Pokud platí, že většina kritiků jsou zamindrákovaní chudáci, zoufalci a neúspěšní hudebníci nebo třeba filmaři, pak v tomto případě je to asi stoprocentně pravda, alespoň podle Gottových fanoušků. Jeden takový "kritik", šel až na dřeň a vlastně považuje Gotta za cvoka!

Poté, co pro časopis Týden udělal velký rozhovor a v něm se jasně vyjádřil proti uprchlické krizi a varoval před tím, že celá situace je nejspíš odněkud řízena, nastala mela. Drtivá většina Čechů s Gottem souhlasí. Ovšem najdou se i takzvaní "sluníčkáři", kteří si stále myslí, že jde pouze o miliony ubožáků, kteří utíkají před válkou.

"Strkají před kamery reportérů děti. Viděli jste to také, ne? Nepřemýšlíte o tom? Podívejte, jak se ty děti prosebně dívají... A nepomozte jim... Je to citový nátlak. Ale za nimi jsou k nahlédnutí také mladíci s mobilními telefony, kteří kalkulují, posílají zprávy a tvrdí, že jdou za svými příbuznými do Evropy,“ řekl Gott v rozhovoru.

No a rádoby kritik a publicista Britských listů Daniel Veselý veřejně Gotta posílá do blázince! „Neměl by z onkologie přejít rovnou na psychiatrii? Ne, jen čerpá z českýho tisku, nemá žádnej rozhled, a proto všechno balí do konspirace. A »plebs« mu to žere,“ napsal Veselý na svém profilu na Facebooku.

Okamžitě se tak Veselý setkal s vlnou odporu. "Má samozřejmě právo na názor, ale měl by brát ohledy na Karla Gotta alespoň proto, že jde o významného člověka, který navíc neprochází jednoduchým obdobím. Trochu slušnosti a ohleduplnosti by neškodilo od toho pána, co si říká publicista," říká jeden z obhájců Gotta za všechny....

Sám Gott prý i podobné reakce čekal a rozhodně se z nich nehroutí. Prý to nebude komentovat, protože by jen přiléval olej do ohně!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod