Špatné zprávy o stavu Jany Brejchové! Jak na tom doopravdy je?

 Celebrity 
13. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Brejchová na tom prý není moc dobře, především po mentální stránce.  archiv
Česká Bardotka, jak se dříve přezdívalo Janě Brejchové tedy dopadla. V lednu oslavila 76. narozeniny, ale není na tom prý dobře. Nejenom, že leží už nějaký ten měsíc na LDN v pražském Motole a nepřijímá návštěvy, kromě rodiny, ale údajně příliš ani nerozpoznává realitu.

Jak se VIPstory.cz podařilo zjistit, u Brejchové se fyzický stav nehorší, ale ani nelepší. Horší je to prý však z pamětí. Podle všeho může klidně dopadnout jako její kolegyně Květa Fialová, která trpí Alzheimerem.

"Říkala jsem si, že bych Janu navštívila a shodou okolností znám jednoho z lékařů z oddělení, kde ona leží. Svěřila jsem se mu s tím, že bych svou kolegyni navštívila, i když vím, že rodina si to asi nepřeje. A že by jí to možná udělalo radost. Dostalo se mi však zvláštní odpovědi - ve smyslu, že je otázkou, zda by Jana vůbec věděla kdo jsem. Byla jsem z toho špatná," řekla jedna z českých hereček.

Dcera Brejchové, herečka Tereza Brodská tvrdí, že si maminka návštěvy nikoho, kromě rodiny nepřeje, že se cítí dobře a je jí nejlépe mezi svými nejbližšími. Otázkou však je, jak je to ve skutečnosti.

"Normálně by jí jistě udělalo radost, že by za ní někteří přátelé a kolegové přišli. Ale takhle je to divné. Ovšem chápu to. Ale taková to byla krásná ženská a skvělá herečka," zavzpomínala bývalá kolegyně.

Po zlomenině a operaci kloubu přestala Brejchová normálně chodit a je ve stálé péči na LDN oddělení, kde je o ní skvěle postaráno. Je však na stejném oddělení, jako její kolegyně Luba Skořepová. Ta naopak návštěvy přijímá, ovšem podle některých také často neví, kde a proč tam je a modlí se prý, aby si jí smrt vzala. Podle rodiny to ale není tak úplně pravda a Skořepová se těší v rámci možností dobrému stavu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve