Za tohle dala Bílá pět milionů? Nové útočiště čerstvé padesátnice!

 Celebrity 
12. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tento luxus si čerstvá padesátnice Lucie Bílá dopřála před několika měsíci! archiv
To, že Lucie Bílá je tak trochu "realitní makléřka" se všeobecně ví. I to, že si pořídila vloni malý byt v centru Bratislavy, aby za svými slovenskými aktivitami nemusela jen dojíždět a trávit čas po hotelech. Ovšem to, že dala za útočiště o velikosti 3+kk pět milionů korun, ví málokdo.

Zlatá slavice, která uchvátila fanoušky třemi víkendovými obřími koncerty v rámci oslav svých narozenin, se rozhodla, že chce mít v Bratislavě zázemí. Jenomže, když si Lucie něco usmyslí, chce to hned. A tak i koupě bytu byla otázka momentu. Dokonce i původní majitel byl šokován rychlostí, s jakou chtěla zpěvačka koupi realizovat.

" ten pán, který to prodával si myslel, že budeme dva měsíce plánovat ten prodej, takže se chudák musel vlastně skoro hned vystěhovat," usmívá se dnes Lucie Bílá, jejíž byt má zasklenou lodžii a výhled do zeleně. To byla také jedna z podmínek umělkyně na nové bydlení ve slovenské metropoli.

Luxusní rezidenční komplex zvaný Octopus je asi osm let starý a přístup do něj je přes stráženou recepci. Součástí domu jsou u kryté garáže, kde lze parkovat a přejít přímo do výtahu, odkud se dostane Lucie do čtvrtého patra, kde má své útočiště.

"Mám ráda hotely, ale chtěla jsem mít něco vlastního, klid zázemí a tady jsem ho našla," svěřila se zpěvačka, jenž plánuje, že v bytě bude poměrně často, protože hodlá ve spolupráci se slovenským týmem, který ji uspořádal velké koncerty i natočil desku Hana, dál pokračovat. Její domov je sice stále ve středočeských Otvovicích, kde má obří dům, ale ve slovenském bytě se cítí jako velká holka z velkoměsta.

A pokud byste se i vy chtěli stát sousedy Lucie Bílé, máte šanci. V obřím domě je ještě několik domů na prodej či na pronájem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve