Jakubisková asi zešílela! Chce si přivodit rakovinu?

 Celebrity 
19. října 2016 03:58 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Deana Jakubisková má dole 26 kilo, ale za jakou cenu? Profimedia
Herečka a producentka Deana Jakubisková asi zešílela. Zhubla sice 26 kilo, ale za jakou cenu. Příčinou je něco, nad čím zůstává rozum stát. Manželka režiséra Juraje Jakubiska totiž riskuje vážné zdravotní problémy!
Deana přijela s hodinový zpožděním na křest knihy Mrcha spisovatelky Terezy Čihákové. Zdržela ji dopravní zácpa. Když přijela, všichni se divili, jak zhubla.

"Nijak, tělo si o to samo řeklo...," tvrdila nejdřív někdy kontroverzní producentka filmů mimo jiné i Bathory, která ji málem přivedla do krachu. Nakonec šla však s pravdou ven. "Začala jsem znovu kouřit. Mám teď dole přesně 26 kilogramů," prozradila Deana.

Zešílela snad? Vždyť riskuje onemocnění rakovinou. Osmapadesátiletá herečka a filmařka je ve věku, kdy je nejrizikovější. A pokud začala kouřit tak, že z toho hubne, jde o spotřebu nejméně dvaceti cigaret denně. Kromě rakoviny plic, žaludku, si může přivodit onkologické onemocnění dalších orgánů.

Pro Jakubiskovou je ale zřejmě důležitější, že je teď hubenější. Možná, kdyby upravila jídelníček a nekonzumovala tolik vína, jak byla po léta zvyklá, šla by váha dolů i bez riskování jednoho z nejrozšířenějšího onemocnění současnosti!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít