Cibulka prý v televizi neskončil! Čemu máme věřit?

 Celebrity 
01. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Říká Aleš Cibulka pravdu o tom, že v televizi zůstává, nebo je vše trochu jinak?  archiv TV Barrandov
Nejprve zprávy o kolapsu moderátora Aleše Cibulky a o tom, že skončil na psychiatrii, které pak popřel. Následně informace o tom, že jeho pořad Sejdeme se na Cibulce dostal stopku, protože se v jarním schématu neobjevil. Ovšem i tyto zprávy jsou nyní popírány. Čemu mají tedy diváci věřit?

Cibulka byl prý jen přepracován a potřeboval si prý odpočinout. Zatímco někde tvrdil, že neměl za poslední roky ani den volna, jinde zase uváděl, že jezdí se svým partnerem Michalem Jagelkou na chalupu, kterou si pořídili a zvelebují ji. Kdyby neměl ani den volna, asi by nemohl jezdit do severních Čech a pobývat na haciendě.

Nyní Cibulka, kterého v pořadu Česká tajenka nahradil Vlasta Korec, tvrdí, že na Barrandově rozhodně nekončí. "Byl jsem na schůzce s ředitelem a do budoucna se možná chystá ještě další novinka Určitě nekončím," nechal se Aleš slyšet.

Jenomže to, že se v březnu objeví nové díly Sejdeme se na Cibulce ještě nic neznamená. "Jde o předtočené díly z loňska, které ještě nebyly vysílány. Ale o tom, že tu Cibulka skončil, se tu normálně mluví. Tak nevím. mění se tu věci ze dne na den, tak je možné, že je zase všechno jinak," říká zdroj z TV Barrandov.

Cibulka prý už točí rozhlasový Tobogán, který se tak do éteru znovu vrátí i se svým oblíbeným moderátorem. Tak uvidíme, kde všude mnohdy až investigativně působící mladý speaker zůstane a kde se naopak už neobjeví. Sám je trochu tajemný!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím