Mrtvice a krvácení do mozku! Slavný herec z Majora Zemana málem zemřel!

 Celebrity 
29. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rudolf Jelínek, oblíbený z mnoha filmů a seriálů, bojoval o život!  archiv, TV Nova
Je mu 81 let a měl by se šetřit. Už podruhé na něj sáhla smrt. Teď šlo opět do tuhého. Major Hradec z legendárního seriálu 30 případů majora Zemana musel hned na operační sál. Herec Rudolf Jelínek měl krvácení do mozku a šlo o minuty. Jeho stav byl hodně vážný!

O víkendu měl slavit narozeniny, ale že by si dal skleničku a chlebíčky, na to mohl zapomenout. Utekl hrobníkovi z lopaty! Operovali ho v pražské Vojenské nemocnici, kde šlo opravdu o čas.

Zřejmě utrpěl další záchvat mrtvice. Z rozrušení. Před týdnem se dozvěděl, že jeho kolegyně a kamarádka Hana Maciuchová se léčí z rakoviny a to ho prý tak rozhodilo, že i to mohlo způsobit kolaps. Jednu mrtvici za sebou Jelínek už má. Tohle bylo ale horší.

Na blízku je mu manželka Martina, rodina a přátelé mu posílají pozdravy. Moc na něj myslí. Jelínek je prý velký cíťa a vše okolo si bere moc k srdci. I nemoci a problémy přátel. Právě to mohlo způsobit náhlou příhodu mozkovou. Snad si mrtvice nevybrala trvalé následky. V rekonvalescenci si herec nějaký ten týden rozhodně pobude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum