Sexy pěvkyně uvedla na svět rozverné básně pro dospělé

 Celebrity 
16. února 2016 13:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rozverná Pavlína s autorem Pavlem Vránou  / inStory.cz
Jedna z nejkrásnějších českých operních pěvkyň Pavlína Senič se stala kmotrou knihy rozverných básní pro dospělé GASTROSEX, jejímž autorem je spisovatel Pavel Vrána. Křest se konal 12. února v Praze ve známém žižkovském Winetikvariátu.

Rozverným básním operní diva naslouchá pravidelně již třetí sezonu na svých koncertech vždy, když ji doprovází Valérie Zawadská. Pokud je koncert vážnějšího charakteru a musí přijít s odpovídající prózou či poezií, tak minimálně jednu báseň Pavla Vrány přednese v zákulisí, ale nejraději je, pokud je může vynést na pódium. Když Pavlína slyšela poprvé rozverné verše, tak se docela červenala a trnula, jak zareaguje publikum, protože bez velkého varování přednesla Valérie Zawadská svůj oblíbený GASTROSEX na jednom z koncertů. Publikum bylo nadšené!

Rozverné básně spisovatel Pavel Vrána věnoval Pavlíně Senič a Valérii Zawadské, s tajuplnými slovy: „Protože obě vědí proč…“. V průběhu večera se nikdo sice s jistotou nedozvěděl, co obě vědí, ale rozhodně Pavlína byla ozdobou celého křtu. Nejen, že krásně vypadá, ale její Haleluja a hlavně lidová píseň Ó, řebíčku zahradnický byla milým překvapením pro autora GASTROSEXU, protože do této písně se zamiloval již jako malý kluk. Z úst operní pěvkyně zněla skvostně a dokonce mu téměř vehnala slzy do očí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít