Prožívá Bohdalka velké milostné zklamání? Svatba asi nebude

 Celebrity 
14. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová se zřejmě vdávat nebude? Profimedia
Jiřina Bohdalová oslaví letos 85. narozeniny a zřejmě se těšila, že kromě mnoha darů a velkolepé oslavy, prožije zbytek života vedle skvělého chlapa a dokonce oficiálně. Jenže její vztah s movitým podnikatelem Lubomírem Fockem dostal značné trhliny a nastaly mezi partnery určité neshody. Slavná Bohdalka prožila prý velké zklamání.

Přitom ještě nedávno to vypadalo jako z filmu Romeo a Julie na konci listopadu, kdy se snad údajně chystala i veselka. Jiřina Bohdalová čekala, že se bude potřetí v životě vdávat a vše zpečetí úřední cestou.

"Jenže žádost o ruku od Focka nějak nepřišla. Prý řekl, že k tomu není teď vhodný čas, ale že dál zůstávají přátelé a partneři. Jak to bylo přesně, nevím. Jen vím, že Jiřina z toho byla hodně špatná," řekl zdroj z Divadla Na Jezerce, kde Bohdalová hraje.

A Bohdalka s až mužskou ješitností sobě vlastní měla tedy říct, že o takový vztah ona nestojí, a že dál bude raději sama, což jí roky vyhovovalo. Na to, aby jí někdo doprovodil do společnosti, nepotřebuje partnera. Navíc Focka mnozí považují za člověka, který jen díky slavnému jménu herečky potřeboval takzvaně na pár místech otevřít dveře, a to se povedlo. Jak to ale mezi partnery doopravdy je, vědí jen oni sami. Jedno je ale zatím jisté, svatba nebude.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum