Musil střídá chlapy jak ponožky! Už má zase jiného zajíčka!

 Celebrity 
13. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tohle je nový frajer stárnoucího Honzy Musila, který chlapy střídá jak ponožky! Instagram
Moderátor Honza Musil si ani skoro v padesáti nedá pokoj. Chlapy střídá jak ponožky. Sotva světu představil nového frajera, Slováka Štěfana Zachara, už má vedle sebe zase jiného. A opět zajíce, který by mohl být jeho synem.

Musil. který konečně shodil nemožný krakonošovský plnovous, je znám tím, že ho přitahují mladší, dobře vybavení kluci a hlavně i tím, že nějaká věrnost pro něj není až tak prvořadá. Takže klidně vymění kluka ze dne na den, kdy tomu původnímu ráno oznámí: "Sorry, jsi super, ale už tě nemiluju."

Se Štefanem strávil pár romantických dní v Londýně před pár týdny, a pak mu řekl ahoj. A zatímco přátelům a známým Honza představoval Štefana, s nímž i bydlel, jako partnera, teď tvrdí, že to byl a je jen kamarád, přítel, s kterým dělal několik projektů.

Nově se ale začal objevovat po boku nového mladíčka, blonďáka Jakuba, který je prý Musilovým sousedem v obci u Mělníka, kde moderátor žije. No a už ho s sebou vzal i do společnosti. Například do muzea voskových figurin Grévin, kde moderoval jednu akci.

"Honza tam byl s nějakým novým frajerem. Takovým blonďáčkem. Přitom jsem je nedávno potkala ještě s tím tmavovlasým fešákem," prozradila jedna z účastnic akce.

Musil na otázky, zda jde nyní o nového partnera odpovídá stylem. "Je úsměvné, že každej chlap vedle mě je hned můj přítel a partner."

No jak by taky ne, když spotřebu chlapů má Honza tedy hodně nadprůměrnou. Jen za posledních pět let vystřídal zhruba tři. Jeden, taky Jakub, který nyní žije se zpěvákem Norbertem Peticzkým, přijal dokonce jeho příjmení Musil. Jeden čas spolu dokonce měli pražský gay klub,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum