Vážně nemocná Hana Maciuchová. Co skrývá a před kým?

 Seriály & Filmy 
13. února 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Maciuchová přerušila svou hereckou kariéru ze zdravotních důvodů! archiv TV Nova
Herečka Hana Maciuchová prý vážně onemocněla a může to být i rakovina. Proto se také alespoň na čas vzdala herectví! Oznámila to sama s tím, že se nechce k detailům vyjadřovat. Některé zprávy hovoří o tom, že nastupuje léčbu chemoterapií, ale prý to není tak úplně jasné. Podle některých zpráv může jít o onemocnění prsu.

"Nevím, Hanka je taková posmutnělá, celá bledá. Už dlouho jsem si říkala, že s ní není něco v pořádku," svěřila se VIPstory.cz jedna z hereček Vinohradského divadla, kde Maciuchová roky působí. Divadlo oznámilo zrušení představení, kde herečka hrála, stejně jako Ungelt.

Únava, bílá pleť, pohublost, to vše pozorovali kolegové a přátelé na Maciuchové nějaký ten pátek. Že by tedy měla problémy s krví? I to je možné a nemusí jít úplně o to nejhorší onkologické onemocnění. Porucha, respektive rozklad krevních destiček je ale neméně závažný, jako třeba leukemie.

Přesto si nechává herečka tajemství své nemoci pro sebe. Nikdy se nesvěřovala. Jejího manžela Jiřího Adamíru zabila rakovina, druhého muže v jejím životě, Bořivoje Navrátila, s kterým hrála v ulici rovněž zabila tato nemoc.

Snad není stav Hany Maciuchové tak vážný, jak se zdá. I když už vloni kvůli zdravotním potížím opustila nekonečný seriál Ulice. Všichni ji teď drží palce, aby léčbu, ať je jakákoli, zvládla!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod