Tohle je nikdy nezveřejněné video z natáčení komedie o Četnících s Louisem de Funesem!

 Celebrity 
15. února 2016 04:01 / redakce
  0
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Dokument o tom, jak Četník a četnice vznikal, dokonce s originálním zvukem! youtube
Kdo by neznal ságu o Četníkách ze Sant Tropez s geniálním Louis de Funesem. Poslední ze série byl díl Četník a četnice, který ovšem sám komik nesnášel, nechtěl ho ani točit a vznikl dva roky před jeho smrtí. Na internetu se ale objevilo video z natáčení a je to zajímavá podívaná.

Jak Louis de Funes, který platil za naprostého profesionála až puntičkáře, tak Michel Galabru, který letos ve věku 93 let zemřel, a jenž hrál jeho šéfa, si natáčení všech dílů na francouzské riviéře skvěle užívali. Ale Četník a četnice bylo pro ně prý prokletí.

"Jednak to byl nejméně povedený díl, a pak ho točil jiný režisér, než ty předchozí. Nechtěl jsem do toho původně jít. Museli mě přemluvit," svěřil se ve svém životopisu Louis de Funes. Právě krátce před natáčením zemřel režisér původní série Jean Girault a Funesův blízký přítek, takže on nechtěl dál pokračovat. Nakonec svolil.

Film, kde se objevila i česká Škodovka, kde havarovalo snad na dvacet aut a kdy se scéna s bouračkou točila několik dní, má i svůj "dokument" o tom, jak vznikal a na jeho část, v originále s hlasem Louis de Funese se můžete podívat!

Zajímavostí bezesporu je, že původně se měl natáčet další film četnické ságy s názvem Četník u Waterloo, kde by Cruchotova parta cestovala časem. Bohužel o rok později zemřel iLouis de Funes a tak sedmé pokračování zůstalo jen v šuplíku...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum