Chudák Krampol! Jeho žena by s tím už měla přestat!

 Celebrity 
16. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Krampol se nezdá, ale ve svém věku má prý stále choutky! Profimedia
Má to z pití, nebo jí už totálně cvaklo? Nebo jí mrzí, že se o ní už tolik nepíše? Manželka slavného herce a moderátora Jiřího Krampola Hana neustále tahá na světlo světa věci, o které nikdo nestojí, které nikdo nepotřebuje vědět. A většinou se týkají sexu!

Hana Krampolová poté, co před lety přestala dělat v mateřské škole, se začala nudit. Alkohol, údajně i drobné krádeže a absence práce se na ní podepisují. Teď veřejně tahá na veřejnost pikantnosti z ložnice její a jejího manžela.

Krampol je, zdá se i ve svých 77. letech zřejmě pořádný bejk a po manželce totiž vyžaduje sex. Ale pravidelný. Jenomže jeho Hanička na to nějak moc není, a tak zřejmě vznikají neshody!

"Jiříček na to má pořád chuť, ale mě sex moc neříká! Pokud nemusím, tak to nepotřebuji," nechala se slyšet Krampolová, která tak vlastně na sebe práskla, že se miluje jen z donucení. Ale je jasné, že je to pro ní spíš noční můra, než potěšení.

"Pokud to Jirka chce, tak to udělám a nějak to přežiju, ale fakt mě to nebaví…" dodala Hana Krampolová, kterou spíš baví bezedné a téměř každodenní bloumání ulicemi Prahy a nejen po Pařížské, kde slavný pár bydlí, než nějaká práce, či erotické hrátky. Hlavně, aby si slavný herec nenašel za Haničku náhradu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47