Česká Marilyn Monroe Miluška Bittnerová vyrazila na párty a chtěla vibrátor!

 Celebrity 
26. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vizážista a stylista Kája Pavlíček, herečka a moderátorka Miluška Bittnerová, která losovala tombolu a televizné reportérka Veronika Sasková VIPStory.cz
Herečka a moderátorka Miluška Bittnerová, které se přezdívá česká Marilyn Monroe rozhodně po nedávném rozchodu s manželem nesedí jako panenka v koutě a neroní slzy. Ale když má čas, vyráží do společnosti s přáteli a dokáže se skvěle bavit! A legraci si umí udělat sama ze sebe!

Ve středu večer vyrazila s kamarádkou a módní návrhářkou Veronikou na párty jednoho magazínu a skvěle se bavila. Vizážista Kája Pavlíček a televizní reportérka Veronika Sasková, kteří akci moderovali ji vyzvali, aby přišla vylosovat ceny z tomboly. Bittnerová se u toho skvěle bavila. Když pak slezla z jeviště a losovaly se další ceny, nastala neskutečná legrace.

"To chci já, to co přijde teď," říkala svým přátelům u stolu Miluška. Když pak moderátorka vyhlásila, že jde o erotické pomůcky, jako velký a následně kapesní vibrátor, zvolala: "No, to je přesně pro mě," a smála se.

"Neuvěřitelné, jak ona je bezprostřední a umí si ze sebe udělat legraci. Je úžasná, usměvavá a přátelská a nebojí se vlastně "shodit" samu sebe," kvitovala návštěvnice párty bezprostřednost Bittnerové.

Když pak jedna z návštěvnic, která měla neuvěřitelné štěstí vyhrála vibrátor, fotoaparát a sedací vak, Bittnerová ji hned gratulovala a dodala." Super, gratuluji. To když dobře propojíte, budete mít úžasný večer. Já hold takové štěstí neměla," dodala s úsměvem od ucha k uchu česká Marilyn Monroe, která skvěle vypadá a na nezájem mužů si stěžovat nemůže.

"Teď nikoho nechci, užívám si svobodu a jsem ráda s přáteli. A to mi stačí. Třeba, až začne pořádné jaro a pak léto, třeba přijde on a bude to mého srdce šampión," doplnila usměvavá herečka.

Akce se zúčastnila například zpěvačky Gábina Goldová, Pavlína Senič, Leona Gyöngyösi, Petra Černocká, fenomenální bubeník Mika Ronos, zpěvačka Petra Hapková nebo tanečník Filip Jankovič a mnozí další.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47