Britská královna má další důvod, proč nenávidět Charlesovu Kamilu! Pomalu jí zabíjít!

 Celebrity 
14. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Královna Alžběta II. má velký problém, za který zas o něco více nenávidí snachu Camillu! archiv
Britská královna Alžběta II. má další důvod, proč nenávidí svou snachu Camillu Parker-Bowlesovou. Ta starou paní totiž pomalu „zabíjí“. Kvůli ní si nechala píchat do obličeje botox došlo to tak daleko, že vládkyně Británie nemůže pořádně hýbat svaly.

Právě Camilla poradila staré paní, aby si nechala botox píchat, aby si udržela mladický vzhled. To se sice podařilo, ale Alžběta II., ztrácí mimické svaly a nemůže pořádně svaly v obličeji hýbat. Má tudíž téměř konstantní výraz. Navíc dávky botoxu do těla nejsou ničím příjemným a mohou člověka pomalu zabíjet.

Proto se Alžběta II. jen těžko nají a špatně se jí i mluví… „Nemůže pořádně jíst, smát se a má i další problémy. Hodně za to Camillu nenávidí,“ tvrdí zdroj z Buckinghamského paláce.

Nejhorší je, že když královna hovoří, je jí špatně rozumět, což jí prý měl říct i její syn. Na to se strhla hádka, kdy Alžběta obvinila Camillu z toho, že jí špatně poradila.

V paláci prý s Alžbětou každý soucítí, ale zároveň si všichni užívají zuřivost, se kterou se věnuje Camille. Vévodkyně dostává od své tchyně pravidelnou čočku. „Většina zaměstnanců ji nenávidí, takže jí to přejí a mají co dělat, aby udrželi smích, když kolem nich prochází," řekl jeden z pracovníků paláce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum