Jedna z nejkrásnějších českých hereček a milenka Miloše Kopeckého se upila k smrti

 Celebrity 
15. února 2016 03:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Jakoubková byla talentovaná a krásná, leč neměla zrovna štěstí v životě!  archiv
V těchto dnech by slavila 64. narozeniny křehká a něžná herečka s krásnýma zelenýma očima, Eva Jakoubková . Neoslaví. Jejím prokletím se stal alkohol a stejně jako jejímu manželovi Petru Novákovi se jí stal osudný.

Jemná a křehká Eva na sebe poprvé výrazně upozornila v normalizačních seriálech jako byl Muž na radnici či Inženýrská odysea. Již podle zmíněných děl je jasné, že ji obsazoval režisér Evžen Sokolovský, se kterým měla dlouhodobý milenecký poměr. Jakoubková si vůbec potrpěla na starší muže. Do krásné herečky se bláznivě zamiloval například Miloš Kopecký a poměr měla i s kolegou Iljou Rackem.

Jejím osudovým mužem se stal ale zpěvák Petr Novák, za kterého se v roce 1984 provdala. Petr Novák v té době již nezdravě holdoval alkoholu a Eva nezůstávala za partnerem příliš pozadu. Jak vzpomínají jejich přátelé: „Pili oba a s velkou chutí“. Nemohlo to dopadnout jinak. Životní styl se neblaze odrazil na zdravotním stavu obou manželů. Novák zemřel na celkové selhání organismu v roce 1997 v pouhých dvaapadesáti letech.

Po smrti Nováka neměla nárok ani na autorské honoráře z jeho písní a často bývala úplně bez peněz. Začala se kamarádit s podivnými existencemi a obklopovala se podezřelými lidmi, kteří ji pouze využívali. Eva Jakoubková zemřela osm let po Novákovi. Bylo jí pouhých třiapadesát let.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod