Vážně nemocná Maciuchová! Čeho se teď nejvíce bojí?

 Celebrity 
16. února 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Maciuchová se pustila do boje se zákeřnou nemocí a všichni doufají, že ji vyhraje! Profimedia
Patří k našim nejlepším, nejuznávanějším a nejoblíbenějším herečkám a nyní musí zápasit s vážnou onkologickou nemocí. A není to údajně poprvé. Už před mnoha lety u ní lékaři měli objevit závažný problém, kvůli němuž nemohla mít děti. Nyní se dozvěděla o kruté diagnóze. Statečně bojuje, ale má strach. Z čeho nebo z koho?

Maciuchová údajně trpí rakovinou prsu. Proto zrušila všechna představení v Ungeltu i Na Vinohradech a stáhla se do ústraní. Se svou nemocí chce prý bojovat intimně. Nikdy prý nebyla z těch, která by si veřejně na něco stěžovala a i když jí umírala její velká láska, herec Jiří Adamíra, také na rakovinu, nenechala na sobě nic znát.

Nyní prochází nejhorším obdobím života. "Musí podstoupit zákrok a léčbu. Pro Haničku to není lehké, ale je statečná. Je to moc hodná ženská. Bojí se ale samoty, bojí se, co když boj nevyhraje, byť má naději velikou. Její onemocnění není nějak rozsáhlé," prozradila VIPstory.cz známá herečky.

Logicky, jako každý pacient, který se dozví takovou diagnózu, má strach. Ovšem podle onkologů je strach tím nejhorším, stejně jako stres. Proto, pokud se Maciuchová smířila s tím, že je nemocná, ale chce bojovat, měla by to tak udělat a ani na chviličku si nepřipustit, že by se nevyléčila.

"Ten osobní přístup každého člověka k té nemoci je nejdůležitější. A drtivou většinu pacientů s onkologickým onemocněním dnes už umíme zachránit a žijí pak plnohodnotný život," dodal jeden z českých onkologů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008