Zesnulý Bořek Šípek na smrt čekal! Věděla to i Leona Machálková?

 Celebrity 
14. února 2016 12:45 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bořek Šípek odešel ve věku 66. let po boji s rakovinou slinivky břišní!  Profimedia
Architekt Bořek Šípek podlehl ve svých 66. letech zákeřné rakovině slinivky, stejné nemoci, s níž bojuje statečně olympionička Věra Čáslavská. Odešel na stejném oddělení nemocnice na Karlově náměstí, kde se s rakovinou mízních uzlin léčí Karel Gott.

Šípek, který je otcem syna zpěvačky Leony Machálkové, Artura, věděl, že se blíží jeho konec. Přesto, že se léčil v ČR i ve Španělsku, neměl šanci.

"Přišlo se na to pozdě a byla to jen otázka času. U rakoviny slinivky je rozhodující, pokud se na ni přijde včas, je relativně slušná šance na přežití. Ale Bořek věděl, že to bohužel tak v jeho případě není," prozradil VIPstory.cz jeden z jeho přátel.

Připravoval se na odchod. Jeho děti z předchozích vztahů za ním přiletěli ze zahraničí, aby se rozloučili. Také Leona Machálková, s níž pár let žil a pak zůstali přáteli, se o nemocného Šípka starala. Dokonce v únoru nebrala téměř žádnou práci. Všem prý říkal, že je čas se rozloučit. Se smrtí byl smířený.

Nakonec odešel v sobotu, v situaci, kdy už se nedalo nic dělat. Zda a kdy bude pohřeb, bude známo nejspíš během pondělí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008