ŠOKUJÍCÍ prohlášení Jožo Ráže! Tohle nikdo nečekal!

 Celebrity 
06. dubna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jožo Ráž oznámil konec v kapele Elán! archiv
Konec! Jožo Ráž šokoval všechny informací, že ukončuje svou kariéru. Legendární kapela Elán tak brzy přijde o svého nejslavnějšího člena. Sám frontman to oznámil na tiskovce!

Slovenská kapela Elán, kterou proslavily zejména hity jako Tanečnice z Lúčnice nebo Kaskadér, chystá v létě sérii velkých open air koncertů. Jožo Ráž ale zároveň oznámil, že končí! Ve 62 letech prostě pověsí kariéru na pomyslný hřebík!

„Urazili jsme dlouhou cestu, ale já moc na minulost nevzpomínám. Prostě co bylo, bylo a je pryč. Žiju pro současnost a nanejvýš tak tři dny dopředu. Hrajeme už 49 let a musím říci, že Elán má momentálně pořád elán. Za rok oslavíme padesátiny, ke kterým chystáme řadu monstrkoncertů, už ale opravdu ne venku. A ty budou současně i rozloučením s naší činností. Tím prostě a jednoduše skončíme. Nebo skončím já," prohlásil Ráž.

A pak dodal: „Kapela chce sice pokračovat, já ovšem už ne. Je pravda, že jsem v kondici a cítím se dobře, ale to na mém rozhodnutí nic nezmění. Prostě já u toho po našich padesátinách nebudu," podotkl Jožo. 

Někteří fanouškové se dokonce ptají, zda nejde o dobře promyšlené promo. Ráž ale slibuje, že jeho příslib konce je skutečný a definitivní!

Klídek. Mezi námi, tohle už dříve Jožo utrousil, ale já to neberu úplně vážně. Ještě na něm zapracuji. Nechme tomu čas, věřím, že ho zlomím, bylo by škoda uzavřít tuhle elánovou kapitolu. Tak zatím opravdu klídek," dodal další člen Elánu Vašo Patejdl.

Tak uvidíme. Ráž má přeci jen ještě čas, aby řekl, že třeba další rok dva pět tomu ještě dá. Ale on sám říká, že se nic takového nestane!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum