EXKLUZIVNĚ: Smrt v Ordinaci v růžové zahradě! Víme, koho to čeká!

 Seriály & Filmy 
23. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tahle postava v Ordinaci v růžové zahradě končí a to velmi smutně! archiv TV Nova
Nebude první ani poslední, ale bude dramatická. Smrt v seriálu Ordinace v růžové zahradě čeká na další postavu. Poté, co zemřel primář Frynta v podání Jana Šťastného, doktorka Mázlová, kterou hrála Markéta Plánková, přichází prý na řadu zdravotní sestra Stela, dcera ředitele, kterou hraje Kamila Kikinčuková.

Právě Kamila Kikinčuková a Pavel Kikinčuk, kteří jsou dcera s otcem, hrají v Ordinaci také roli otce a dcery.

„Stela v Ordinaci končí. Jako zemře a dost dramaticky. Takže ze seriálu zmizí nenávratně pryč. Její postava nemá moc velký vývoj a diváci budou hodně překvapeni,“ svěřil se VIPstory.cz zdroj blízký natáčení seriálu.

Právě Kamila Kikinčuková byla za roli v seriálu velmi ráda, nicméně nemůže s tím, že účinkuje v nejsledovanějším seriálu, ale už dlouho nebude, nic dělat. Tak rozhodli scénáristé.

Naposledy zmizela ze scény, alespoň prozatím doktorka Suchá, kterou hraje Dana Morávková. „Tam je možnost návratu, protože jednak to byla výrazná role a pak s tím se i trochu počítá, ale u sestřičky Stely ne,“ dodal zdroj.

Zda to bude v souvislosti s porodem, který má Kikinčuková absolvovat, nebo ji čeká například nehoda, není zatím jasné. Jedno je jisté. Mladá herečka z Plzně tam měsíčně přijde o slušný balík peněz, na který si díky seriálu nyní přišla.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum