Jožo Ráž: Znásilnění fanynky?

 Celebrity 
12. dubna 2017 02:30 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Jožo Ráže některé fanynky pronásledují i roky! archiv
Hvězdy to někdy opravdu nemají jednoduché. Kromě toho, že je na ně až příliš vidět, mohou prožívat stalking. Nejde o fanoušky, kteří jsou věrní, ale až o psychicky závislé jedince. Takové zkušenosti má i frontman kapely Elán Jožo Ráž, který mimochodem před pár dny oznámil konec své kariéry!

Dvaašedesátiletého Ráže už osm let pronásleduje jedna žena. „Jedna paní mě už asi osm let pronásleduje. Chodí kolem mého domu, stojí na ulici, zdraví mě a vnucuje mi svůj klíč od domu, abych se k ní nastěhoval, a podobně. To bylo nesnesitelný. Stála u mého baráku pod oknem, žena jí řekla: 'Zmizte, otravujete', a ona že ne, že na ulici si může dělat, co chce," postěžoval si zpěvák Aha s tím, že některé fanynky jdou opravdu do extrémů

Jožo Ráž má ale i další zážitky. Třeba týkající se znásilnění. „Jednou mi volala jedna gynekoložka s tím, že jsem měl s kapelou znásilnit její pacientku, která má být těhotná. Naštěstí se ukázalo, že byla panna a vše si vymyslela. Jenom byla v čase, kdy jsme my seděli v hotelu, někde nedaleko a říkala, že tam jsme ji vzali na pokoj a znásilnili," vzpomíná Ráž.

Všechno bylo vymyšlené, ale jak přiznal, týden měl peklo. I doma, pochopitelně, protože si žena myslela, že vyvádí podobné hrůzny na svých koncertech.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod