Peklo známé cvičitelky Kynychové: Prožila si opravdová muka!

 Celebrity 
18. února 2016 04:00 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hanka Kynychová nebyla vždy usměvavá a spokojená žena! Prožila si kruté chvíle! Profimedia
Cvičitelka, moderátorka Hanka Kynychová vypadá spokojeně a vyrovnaně, ale v duši skrývá hrůzné tajemství. Stala se obětí tyrana. Prožila si roky, kdy byla obětí domácího násilí! Bylo jí tehdy pouhých dvacet let a některé vzpomínky se jí vrací dodnes.

Kynychová není z těch žen, které si neustále na něco stěžují, pomlouvají muže, ať udělají cokoli, ale to, čím si prošla, není rozhodně legrace. O svých zážitcích se rozpovídala v rámci projektu Policie České Republiky, který se věnuje právě problematice domácího násilí. A všem ženám, které jsou oběťmi podobných zkušeností a váhají, co mají udělat radí jediné, co nejrychleji od tyrana odejít!

.„Jednou v životě jsem se zamotala do takového tříletého vztahu, kdy jsem začala brát už jako naprosto normální, že mi někdo zakáže jít s kamarádkami ven. Dlouhou jsem si myslela, že to co děje, je normální. Když jsem se třeba zpozdila o pár minut, dostala jsem pár facek. Tahání za vlasy, vytrhané vlasy, nadávky, to vše bylo na denním pořádku. Ale protože agresor to umí, vždycky po útoku přijde vlna „lásky a citu“ a je vám zase hezky, vše je zalité sluncem. A vy máte pocit, že to co se děje, je opravdu normální a v pořádku," zavzpomínala Hanka Kynychová.

Až jednou měla možnost si důvěrně promluvit s kamarádkou, která jí vysvětlila, že to není normální. Otevřela ji oči a ona nebála se sbalit a odejít.

"Měla jsem to totiž postavené v životě tak, že žena má sloužit muži. Proto to teď chci hlásat mezi ostatní ženy, aby si včas uvědomily, že něco není v pořádku! Díky síle, kterou jsem v sobě našla, jsem dokázala vybudovat harmonickou rodinu, kde se máme všichni moc rádi. Přála bych všem ženám, kterým se děje nějaké příkoří, aby našly stejně skvělého manžela, jako jsem našla já svého Jindřicha," dodala cvičitelka.

Také proto se rozhodla jít do projektu s policí, aby pomohla třeba těm ženám, které váhají, neví co mají dělat a zůstávají ve vztahu jen kvůli dětem, nebo, aby takzvaně neměly "ostudu". Všechny týrané ženy, které si podobným peklem prošly a dokáží se vzepřít říkají jediné! Není ostuda přiznat to a dělat s tím něco, je spíš ostuda nechat si to dál líbit!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve