David Matásek se pustil do elit! Nenechal na nich nit suchou!

 Celebrity 
17. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
David Matásek se pustil do elit a hlavně do Jaromíra Jágra archiv D. Matáska
Pořádný kouř dal herec Národního divadla David Matásek řadě českých elit. Vadí mu základní lidská ignorace sociálních potřeb. Od doby, kdy dnes 53letý herec působil v kontroverzní kapele Orlík, otočil o sto osmdesát stupňů. Momentálně se zlobí na špičky české společnosti, že nedovedou v občanech povzbudit soucit s uprchlíky. A schytal to od něj i Jaromír Jágr!

Matásek se s tím nepáral a pustil se i do uprchlické krize. "V naší helénsko-křesťanské tradici je pomoc bližnímu na prvním místě, takže není o čem diskutovat. Pomáhat lidem v nouzi je prostě nutné. Mám pocit, že u nás selhaly elity. Nikdo nezaujal jasné stanovisko, nikdo lidem nic nevysvětlil, takže se většiny zmocnil iracionální strach, plynoucí z neznalosti," uvedl v rozhovoru pro magazín Lidových novin bývalý skinhead.

Zřejmě i tady se ukazuje, že s věkem se mění nejen fyzický vzhled, ale i způsob myšlení člověka, a u slavného herce to platí dvojnásob!

Obul se i do hokejové legendy NHL Jaromíra Jágra, který si prý jen pokojně střílí góly v dresu Floridy a nic moc neřeší.

"Elitami myslím lidi, kteří jsou známí, a jejichž slova mohou pozitivně ovlivnit náladu ve společnosti, třeba i slavní sportovci jako Jaromír Jágr. Četl jsem facebookový status jednoho českého cyklisty o tom, že by měli lidé přestat bláznit a uvědomit si, jaké je to žít ve válce, že jsou tu rodiny, ženy s dětmi, kterým je třeba pomoct," řekl herec Matásek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008