Bude se Dáda Patrasová rozvádět? Nejdřív tahala manžela novinami a teď....?

 Celebrity 
18. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dáda Patrasová svému nevěrnému manželovi Felixovi už odpustila, i když... Profimedia
Herečka a zpěvačka, ale i moderátorka Dáda Patrasová je trochu zvláštní! Nejdříve tahala manžela Felixe Slováčka médii a vyprávěla, jak ji znemožnil, ponížil a udělal z ní hlupáka, když jí zahýbal s Lucií Gelemovou, a teď otočila. Chodí s ním do společnosti a dokonce byli nedávno i na Česko Slovenském plese. Proč najednou takový obrat?

Že by snad slavná „žížala Julie“ začala sama věřit na pohádky a tomu, že Felix bude už do konce života hodný a věrný? Nebo to spravil převod majetku a kožíšek za více jak sto tisíc, tu nějaká kabelka a botičky?

„Jedno i druhé. Dáda mu v podstatě odpustila. Stáhla sice rozvod ale podmínečně. A taky mu dala jasně najevo, že pokud ještě někdy něco zkusí, oškube ho jako husu. O všechno!,“ svěřila se VIPstory.cz rodinná známá!

Ne snad prý, že by Patrasová věřila tomu, že by Slováček byl věrný manžel. O jeho záletech roky věděla, ale nikdy to prý nepřerostlo v únosnou mez. „Užil si a tím to skončilo. Ale tady bylo něco víc. On si ji snad údajně chtěl nastěhovat do jejich vily. Prostě z té holky zblbnul a to Dádě vadilo nejvíc. A tak to, že jí tvrdil, že o nic nejde, že to skončilo, a přitom jí lidi říkali a pak četla v novinách, kde všude spolu byli,“ prozradila známá manželů.

Takže Felix dostal takzvaně nůž na krk. Buď bude sekat latinu, nebo půjde. A s pořádnou ostudou. To si sedmdesátiletý pán snad už opravdu rozmyslí. Nemá to přeci zapotřebí.

Ke všemu v rodině čekají radostnou událost, protože se jim v létě narodí druhé vnouče, a to by bylo, aby miminko nemělo kompletní prarodiče. Snad i proto se Felix srovnal a pochopil, že rodina je nejenom základ státu, ale i štěstí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít