Představitelka Arabely Jana Nagyová myslí na Patrasovou: Dáda je nešťastná, řeší to alkoholem

 Celebrity 
31. října 2022 07:48 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jana Nagyová se stala královnou NextFoto
Jednu milovali, druhou nenáviděli. Jana Nagyová a Dáda Patrasová v seriálu Arabela ztvárňovaly sestry, nemohly si však být více odlišné. Arabela byla milá a hodná, Xénie ta zlá. Navzdory tomu měly v reálném životě jako kolegyně skvělé vztahy. Představitelka legendární Arabely nyní přiznala Expresu, že se o Dádu obává.

Ve své době nebyl snad nikdo, kdo by Arabelu nemiloval. Jana Nagyová díky této roli získala popularitu a slušně si našlápla, nakonec to však byla Dáda Patrasová, která během let získala veškerou pozornost. Zatímco Nagyová pověsila herectví na hřebík a provdala se do Německa, Patrasová postupně stoupala na vrchol. Po celá léta je však pojí přátelství a pravidelně spolu komunikují.

A zdá se, jako by se role zase obrátily. Patrasová díky svým skandálům padá na dno. Kvůli alkoholismu a řízení v podnapilém stavu jí mají navíc hrozit až tři roky vězení. Nagyová se naopak znovu vrací do povědomí – po dlouhých letech si zahrála v pohádce, a rovnou královnu! Dá se říci, že bývala herečka přešla z jednoho postu do druhého. 

Představitelce Arabely však kamarádčin osud leží na srdci. „Jsme spolu v kontaktu, docela často si voláme. Zvala jsem ji i na premiéru Mamánka, kde hraju královnu, ale je zrovna v zahraničí. Její život pozoruji zpovzdálí a beru s rezervou, co se o ní píše. Co vím ale určitě, já bych za volant nikdy nesedla opilá,“ svěřila se stále krásná Nagyová.

Ačkoliv Dádiny opilecké eskapády neschvaluje, není jí cizí pochopení. Patrasová podle ní v soukromém životě trpí a není šťastná, proto hledá úlevu v alkoholu. To jsou však pouze její domněnky, přiznala, že Dádin alkoholismus nikdy neřešily. „O alkoholismu jsme spolu nikdy nemluvily, ani nevím, jak bych s tím začala, to musí vědět její nejbližší. A snažím se z těch článků, co o ní vychází, vše brát s velkou rezervou. Ale jestli někdo začne pít, je většinou nešťastný, něco ho trápí, a to mi je velmi líto, jestli to u Dády tak je,“ dodala Jana.

Příčinou Dádiny krize je především Felix Slováček, který se stal jejím životním partnerem. Váže je dlouhé manželství a dcera Anička. Nicméně Slováček je veřejné známý proutník, po jeho boku se během let objevil nespočet mladších žen. S Dádou několikrát vztah obnovovali, pokaždé však zase zběhl. Herečka přesto stále žije v přesvědčení, že k sobě patří. 

Nagyová si natáčení Arabely příliš ráda nepřipomíná, přesto musela uznat, že si s Dádou užily spoustu legrace. A přestože se herectví po léta nevěnovala, nakonec se přece jen vrátila znovu do pohádky. „Bylo to skvělé období, stala jsem se slavnou. Ale to už je za mnou, není to tak, že bych nad Arabelou pořád nostalgicky vzpomínala. Teď jsem si splnila přání být královnou, tak jsem Janu Budařovi na tu nabídku na Mamánka kývla,“ uzavřela vyprávění.

Při pohledu na usmívající se Janu Nagyovou se člověk rázem ocitne zpátky v pohádce. Bývalá herečka je stále okouzlující a onen mladický šarm a půvab z dob Arabely neztratila. O tom se můžeme přesvědčit i v samotné pohádce Princ Mamánek.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Petr Stuna (@stillfilmphoto)

Autorský článek, další zdroje: Expres.cz, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008