Smutek: Alois Švehlík zemřel! Máme FOTO!

 Celebrity 
08. prosince 2015 08:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Alois Švehlík na smrtelné posteli, oblečený do rakve archiv FTV Prima
Alois Švehlík (76), tedy lépe řečeno docent Bernát, kterého hraje, zemřel! Poslední 357. díl seriálu Cesty domů bude smutný. Už dnes večer se promění v slzavé údolí. Stěžejní postava příběhu odejde tak, jak odešly všechny zásadní, včetně jeho ženy, kterou hrála Jitka Smutná.

"Je to seriál, v kterém snad umřelo nejvíc lidí, tedy podle scénáře," smála se členka produkce s tím, že díly byly natočeny už v létě a všem bylo líto, že tenhle seriál končí.

Rudolfu Bernátovi přisoudili scenáristé infarkt ve spánku. Herec, který dvakrát bojoval s rakovinou štítné žlázy, se ale s tímto úkolem musel poprat. Nevěděl, jak správně má nebožtík ležet, a tak mu seriáloví kolegové pomáhali naštelovat tak, aby to vypadalo věrohodně.

V černém kvádru na posteli a kolem nejbližší rodina, tak to v ateliéru, který je už zbourán, tedy jeho kulisy, vypadalo v době natáčení.

"Paradoxně jsme se hodně nasmáli. Pan Švehlík všechny rozesmíval svými vtipnými poznámkami, takže jsme vždy museli počkat, než se uklidníme, aby se mohlo jet naostro," nechala se slyšet herečka Martina Hudečková.

Jak umírání Aloise Švehlíka, tedy hlavy rodiny docenta Bernáta vypadalo a jak vše dopadlo, uvidíte dnes na Primě
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod