Dědoušek Švehlík řádil ve Varech jako zamlada!

 Celebrity 
07. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Alois Švehlík a Marek Taclík si Karlovy Vary opravdu užili! Profimedia
Za tři roky mu bude 80, ale přesto to umí "dědoušek" Alois Švehlík rozjet jako zamlada. V Karlových Varech pořádně zapařil. S přáteli a třeba kolegou Markem Taclíkem. Jen by si měl herecký bard dát bacha, aby opět neměl problémy s alkoholem.

Švehlík se odvázal a Vary si užil. Střídal piva s panáky, a i když se stále držel na nohou, bylo vidět, že je notně společensky unavený. Od jisté doby, i od té, kdy se dvakrát léčil na rakovinu, si ale dává alkohol s rozumem.

Taky proto, že kvůli alkoholu přišel dokonce na čas o řidičák. Dokonce v době, kdy točil seriál Cesty domů, musel dělat jen jako, že řídí.

Kdo by to do skoro 77letého Švehlíka řekl, že je takový pařmen? Zamlada prý dokázal prokalit celé noci a druhý den točit nebo hrát. Zkrátka pravý chlap. Jeho syn David, který měl být původně knězem, ale pak ze semináře odešel, protože mu víc než Bůh říkaly ženy, takový milovník párty není. Tedy teď už ne. Kdysi to bylo vše taky jinak. V něčem se zkrátka syn po otci potatil. Nejenom v hereckém kumštu!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve