StarDance a netanečník Pavlásek: Je to podvod?

 Celebrity 
08. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Netanečník Lukáš Pavlásek se paradoxně nakonec protančí do finále StarDance Profimedia
Dokázal přeskočit všechny hezké, šikovné, schopné a charismatické celebrity a sám ve StarDance pořád vede. Čím to je, že tydýt Lukáš Pavlásek ještě nevypadl, ale naopak vypadli jiní, včetně Kateřiny Cajthamlové, Marka Taclíka nebo Leoše Mareše?

Prý mu porotci dávají nízká čísla, ale diváci ho ženou stále dál do finále. Věří tomu vůbec někdo?

"Bohužel, už Jan Werich říkal: "to je blbý, to se bude líbit", jenomže je záhadou, komu se to líbí. Na StarDance se dívají vesměs lidi, kteří mají rádi tanec a milují hezké kreace. Pavlásek to jen kazí a působí směšně, takže moc nevěřím tomu, že je to objektivní," říká člověk, který je v zákulisí soutěže stále. "Říká se tu, že televize prostě rozhodla, že Pavlásek vyhraje, tak se pro to dělá maximum, ale nevím...," míní zdroj.

Přesto, že Lukáš Pavlásek není idiot, jen si na něj hraje, ale je naopak velmi inteligentní, tak působí divně. I když v zemi, kde anketu o Největšího Čecha vyhrál málem neexistující Jára Cimerman, je prostě všechno možné.

Nakonec je tedy vážně možné, že hlasování je objektivní a Češi jsou prostě jen národem recesistů, kteří nechtějí kvalitu, ani kvantitu, ale recesi. Prostě "švejkovství" vítězí nad inteligencí a smyslem pro cokoli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum