S kým to Lucie Bílá místo Makovičky rozsvěcovala vánoční strom?

 Celebrity 
06. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takhle Lucie Bílá přivítala advent v Otvovicích. S přáteli a jejich dětmi  facebook L. Bílé
Lucie Bílá je sice už nějaký ten pátek zase sama bez partnera, ale advent a vánoční strom ve svých rodných Otvovicích sama nerozsvěcovala. Nikde však žádný nový nápadník, jen většina ženských. Slavice totiž zahájila předvánoční čas se svými kamarádkami, sousedkami a kupou dětí!

Otvovice žijí společensky a tak si Lucie Bílá udělala čas, aby na tuhle velkou akci byla doma a mohla si to se všemi užít. Nejenom na návsi před velkým stromem, ale i na terase své velké vily, kde má ozdobený strom a nasvícené celé okolí.

Zpěvačka si poslechla i koledy, pochovala dětičky svých kamarádek a sousedek, dala si punč a svařák a všem bylo moc fajn.

"Tady jsem doma, tady jsem za Hanku Zaňákovou, všichni mě tu takhle znají," říká často Slavice, která letošní svátky stráví s tatínkem, synem Filipem a společně pojedou za těžce nemocnou maminkou.

První Vánoce však bude bez partnera Petra Makovičky, který se odstěhoval na faru nedaleko Prahy a zřejmě si buduje svůj nový život. S Lucií však zůstávají v kontaktu a stále jsou blízkými přáteli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008