Zkrachovalý muzikál se zřejmě vrátí na scénu! Dluhy zaplatili?

 Celebrity 
07. prosince 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Muzikál, který měl velké problémy se nejspíš vrátí na divadelní prkna archiv produkce
Muzikál Romeo a Julie, který měl před několika týdny až měsíci velké problémy a z nějž odešla například i Helena Vondráčková, se nejspíš vrátí na prkna, která znamenají svět. Jak se VIPstory.cz podařilo zjistit, dílo, které se velmi povedlo, získalo nové producenty, kteří nechtějí zahodit šanci na úspěch.

"Ten muzikál je udělaný skvěle, jen je problém s produkcí a reklamou," nechala se slyšet už před časem Helena Vondráčková. Ta dokonce zvažovala, že podá na producenty žalobu, protože jí, stejně jako desítkám dalších dlužili nemalé částky. Nakonec závazky uhradili.

"Bude to mít nového producenta a během pár týdnů by se to mělo začít opět hrát ve Fóru Karlín, což je dobře, protože se to povedlo. To, že to tamto zazdili a měli problémy je věc jedna, ale druhá věc je ta, že by byla škoda, aby to úplně skončilo," nechala se slyšet jedna z účinkujících, která po několika měsících dostala konečně peníze, které ji dlužili.

Zda se Vondráčková do muzikálu vrátí, je otázkou. Ostatní, jako je Bára Basiková, Leona Machálková, Kamil Střihavka a další se této možnosti prý nevzdávají.

Podle některých informací by se mohlo dílo Romeo a Julie vydat také na velké zájezdové mega představení na Slovensko. Tak by se totiž podařilo pokrýt většinu nákladů, které do toho noví producenti už vložili.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod