Obléká hvězdy českého šoubyznysu a teď hledá chlapa na gay seznamce! FOTO jako důkaz!

 Celebrity 
07. prosince 2015 04:02 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kdo ze slavných mužů českého šoubyznysu se skrývá na obrázku?  archiv
Známý muž z českého šoubyznysu hledá partnera na gay seznamce, a přitom se prezentuje šťastným a spokojeným, i když někdy trochu "italským" vztahem s partnerem. Známý návrhář a stylista Osmany Laffita prostě hledá chlapa. Přišel na to náš sesterský slovenský web VIPstory.sk

V profilu na jedné z gayseznamek uvádí návrhář, který obléká třeba Dagmar Havlovou nebo Evu Pilarovou, že žije v otevřeném vztahu. Co to znamená v této čtyřprocentní komunitě? Zkrátka to, že dvojice spolu sice žije jako v manželství, ale čas od času si jeden nebo druhý odskočí za sexuálním povyražením, nebo někdy, že dva si najdou třetího, aby si zpestřili společné chvíle.

Důkazem, že fotka na seznamce není osoba, která by byla Laffitovi jen podobná je i například tetování na ruce, které má samotný Osmany.

Inkriminovaná fotka by měla být z letoší dovolené na Kanárech. Že by šlo o někoho, kdo se za návrháře jen vydává, se zdá nepravděpodobné. Vždyť čas od času se na různých takových seznamkách a serverech objevují i někteří zpěváci, moderátoři nebo herci.

Před časem se podle některých informací na jednom takovém serveru objevil i známý český fotbalista, který hledal pod rubrikou "bisex" kamaráda na erotické divoké hrátky. Zda se za něj opravdu někdo vydával, nebo si inzerát dal sám, je otázkou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47