Krainová řádila v Tatrách jako za starých časů! Co všechno se tam dělo?!

 Celebrity 
08. prosince 2015 07:45 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová nebyla v Tatrách rozhodně sama!  Tatry Mountain Resorts
Romantika jako v hollywoodském filmu, hořící krb, popíjení šumivého vína a zasněžené kopce, tak to vypadalo v Nízkých Tatrách, kam vyrazila modelka Simona Krainová. A rozhodně nejela sama. Na romantický víkend vyrazila se svým manželem, podnikatelem Karelem Vágnerem.

Do Tater vyrazil pár bez dětí. Simonu tam čekala milá povinnost, a sice otevíračka nové sezóny v areálu Jasná, kde vlastně strávila i Mikuláše. Ubytování si vybrali v prvním Feng Shui hotelu na Slovensku Tři Studničky. Jen děti nebyly tentokrát s ní.

„Po dětech se mi stýskalo, ale bylo o ně perfektně postaráno, a tak jsme využili s manželem volného víkendu a odjeli na Slovensko. Milujeme hory a chtěli jsme si odpočinout. A Jasná v Nízkých Tatrách nás opravdu okouzlila. Zastávám názor, že bychom neměli veškerý čas podřídit dětem, ale pečovat i o manželství, utužovat ho. A takovéto romantické víkendy jsou ideální," svěřil se Simona, která s Karlem řádila na sněhu, na Chopku popíjela sekt a svařené víno, dobíjela energii na lehátku na slunci a dokonce sáňkovala.

Jasná o víkendu oficiálně otevřela letošní zimní sezónu, takže se na sněhu opravdu vyblbli, otestovali zdejší lanovky i aprés ski bary. „Horský vzduch nám udělal dobře, určitě jsme tu letos nebyli naposled. Příště pojedeme celá rodina, kluci budou nadšení," dodala Krainová, která do Tater i domů se svým milým cestovali pohodlně, v klidu vlakem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve