Cože? Petr Kotvald má chlapa? Tohle má být důkaz!

 Celebrity 
18. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petr Kotvald se svým údajným partnerem, jistým Vildou z Prahy facebook
Tak to je gól. Zpěvák Mumulandu, Marilyn či spoluinterpret hitu Holky z naší školky Petr Kotvald má chlapa! Šestapadesátiletý zpěvák, který na svůj věk rozhodně nevypadá, udržuje už rok partnerský vztah s mužem. Alespoň to tvrdí jeho údajný partner Vilda.

Jistý mladík, který si na sociální síti říká Willy Fog, zveřejnil na svém profilu fotografii vyzdobenou srdíčky s patřičným komentářem: "Tak přátelé a kamarádi, je to venku a moc děkuju všem za podporu. Jsme spolu rok a snad to vydrží rok další. Tímto statusem ze mě spadla velká tíha a já jen doufám, že jsem tím nikoho nepobouřil, beztak to mé nejbližší okolí vědělo nebo tušilo již několik měsíců. Díky, Vilda."

Přesně to napsal tenhle mladý muž, aby tím buď potvrdil spekulace, které kolují řadu let o odlišné sexuální orientaci Petra Kotvalda, nebo proto, že se chtěl sám zviditelnit, žije v nějakém snu, a protože není tak úplně psychicky v pořádku, snad tomu i věří.

Informaci přinesl gay magazín Boyler.cz, který také získal i zpěvákovu reakci na status, který celému světu oznamuje, že Petr a Vilda jsou šťastní a zamilovaní. „Pána neznám a nechávám bez komentáře, i když koláž je to moc roztomilá,“ reagoval pro server Petr Kotvald.

Že by se snad za tuhle věc na "domnělého partnera" nezlobil, když mu ještě pochválil jeho obrazový výtvor? Tomu se nám snad ani nechce věřit. Vždyť zpěvák je ženatý, má dvě děti. Co na to jeho okolí?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod