Pawlowské hrozí kolaps! Tohle nemůže dlouho vydržet!

 Celebrity 
17. listopadu 2015 04:56 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
On ten smích Halinu Pawlowskou jednou přejde!  Profimedia
Spisovatelka, scénáristka, moderátorka, taky herečka Halina Pawlowská si vážně zahrává! Tohle nemůže dlouho vydržet. Hrozí jí kolaps organismu. Může za to její nadváha a její přátelé, ale i lékaři bijí na poplach!

Za hrozící problémy u šedesátileté Pawlowské může především extrémní nadváha. Halina se dostává do stádia, kdy přestává mít kila pod kontrolou a vzhledem k přibývajícímu věku se budou hůře a hůře shazovat. Pár jejích známých o ní například při nedávném křtu její nové kuchařky mělo velký strach.

"Byla jsem v šoku. Neviděli jsme se asi půl roku a připadá mi, že je čím dál silnější. Měla by se hlídat, protože jinak skončí špatně," myslí si její známá ze šoubyznysové branže.

Kromě srdce, plic a slinivky trpí hlavně Pawlowské klouby. Pohybové ústrojí trpí nejvíce. Kyčle, kolena, to nemají s takovým tělem vůbec lehké. Spisovatelka a scénáristka má jediné štěstí, že ve své luxusní vile v Podolí má malý výtah. Do schodů se jí totiž chodí špatně a zadýchává se.

"Měla by takových dvacet třicet kilo shodit, jinak opravdu špatně skončí. Je zralá na infarkt, mrtvici. Rozhodně se v jídle neomezuje, což je pro ní obrovské riziko," myslí si i Pawlowské známý, přední český lékař.

Těžko se ale bude těžkotonážní Halina v něčem omezovat, když žije v duchu svého hesla, že nejlepší sport je kafe a dort.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve