Bílá zůstala úplně sama! Makovička se od ní odstěhoval!

 Celebrity 
16. listopadu 2015 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle už je definitivní minulost! Lucie Bílá a Petr Makovička už nejsou partneři a dokonce už spolu ani nebydlí! Profimedia
Lucie Bílá stavěla svůj obří dům v rodných Otvovicích na Kladensku, aby v něm měla celou svou rodinu. Jak se ale ukázalo, ve svém "Orlím hnízdě", jak vilu za nejméně dvacet milionů nazývá, zůstala vlastně sama! Její vztah s kavárníkem Petrem Makovičkou definitivně skončil!

"Petr se odstěhoval z Otvovic, už to nedával. Už nějakou tu dobu bydlí v pronajatém bytě, v domku na okraji Prahy," prozradila VIPstory.cz známá Lucie Bílé.

Petr Makovička tak udělal za vztahem se Slavicí definitivní tečku! "Lucie ho rozhodně nevyhazovala. Rozešli se v dobrém, on se staral o dům, zahradu, ale už to nedával. Poté, co se jako partneři rozešli, se chtěl prostě osamostatnit. Teď je spokojený, v klidu," říká známá, dnes už bývalého páru.

Začátkem roku se začalo spekulovat o rozchodu. Slavný pár si dal pauzu. Nakonec zjistil, že spolu partneři opravdu nemohou být, ale dohodli se, že zůstanou přátelé. Makovička, protože je slušný člověk, zůstal ve vile v Otvovicích hlavně proto, aby Lucie nebyla na všechno sama.

"Filip se odstěhoval, studuje v Písku, maminku má Lucka v nemocnici, tatínek bydlí v jejich domku, kousek od Lucky a brácha s novou partnerkou a miminkem mají svůj domek. Takže Lucka je v celém domě prostě sama," říká další kamarádka slavné zpěvačky.

Mezi Bílou a Makovičkou zůstalo přátelské pouto. Oba partneři si volají, píší a vědí, že se jeden na druhého mohou spolehnout. Každý si jde ale vlastní cestou. O Bílé se spekuluje, že sbalila o více jak dvacet let mladšího trenéra fitness, její bývalý, kavárník Petr je zatím sám. "Je to ale moc hodnej chlap, ten sám rozhodně nezůstane. Zaslouží si opravdu hodnou ženskou. Je to velký dobrák," dodala známá Makovičky a Bílé.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47