Céline Dion se připravuje na smrt!

 Celebrity 
18. listopadu 2015 00:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Céline Dion je smutná. Ví, že přijde den, kdy se bude muset rozloučit archiv C. Dione
Hodně smutné období prožívá zpěvačka Céline Dion (47). Její o 26 let starší manžel René Angélil umírá na rakovinu krku a ona to ví. Před pár týdny se sice objevil na veřejnosti a statečně se usmíval, ale právě to bylo pro všechny poslední sbohem!

Céline proto, aby mohla být svému milovanému muži na blízku, se loni vzdala na čas kariéry a zrušila všechna vystoupení. René Angélil však nesouhlasil a chtěl, aby jeho žena zpívala dál, proto v Las Vegas opět vystupuje a má stále plné koncerty.

Na jednom takovém vystoupení měla slabou chvilku a slzy na krajíčku. Pak promluvila k publiku. „Chtěla bych tento koncert věnovat jedinému partnerovi, kterého jsem kdy měla, mému milovanému Renému." Ten sice nakonec osobně dorazit nemohl, pozdravil však diváky alespoň ze záznamu přenášeném na plátno.

„Je na tom opravdu velmi špatně. Koukal se přes internet na přímý přenos, ale vzhledem k tomu, že už musí být většinu dne napojen na umělou výživu, přijet opravdu nemohl," tvrdí zdroj z okolí slavného páru.

René Angélil bojuje s rakovinou už neuvěřitelných 16 let a přesto, že podstoupil mnoho chemoterapií a předloni dokonce operaci, nemoc jen lehce ustoupila. Vyléčit se jí nepodařilo. Lékaři vyřkli krutý ortel, manželovi Céline Dion zbývá maximálně pár měsíců života, spíše však týdnů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008