Stav Jany Hlaváčové je špatný! Její manžel zoufalý!

 Celebrity 
15. listopadu 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Hlaváčová se musela vzdát všeho. Bohužel i moderování pořadu pro děti Kouzelná školka archiv ČT
Herečka Jana Hlaváčová je na tom špatně! Její stav poté, co musela opustit veřejný život z důvodu vážného onemocnění se už jenom horší. Sedmasedmdesátiletá představitelka mnoha divadelních, filmových a televizních rolí už ani nechodí.

Musela se vzdát všeho, hlavně televize, kde uváděla dětský pořad Kouzelná školka, filmování a milovaného divadla! Poslední roky musela také nosit paruku, onemocnění a medikamenty, které příliš nezabírají, ji totiž připravily témě o všechny vlasy.

"Jana je na tom blbě. Nechodí, už je jen na vozíčku. Doma sedí v křesle, nebo leží. A tak nějak už má svůj svět. Je to hrozně smutné, taková to byla ženská plná života. A Luděk (Munzar-manžel) je z toho zoufalý. Nemůže jí nijak pomoct," řekl VIPstory.cz rodinný známý.

Hlaváčová trpí depresemi, Parkinsonovou chorobou a není vyloučeno, že se přidává i další onemocnění. Podle některých blízkých může jít o Alzheimera.

"Poznává své nejbližší, ale něco řekne a za chvíli to neví. Pak si některé lidi dost plete. Bohužel její manžel na tom zdravotně taky není dobře. Prodělal dvakrát rakovinu, stará se o domácnost. Ale hlavně Bára se o vše stará, vzdala se herectví. Klobouk dolů," říká kolegyně z Vinohradského divadla, kde Hlaváčová ještě před pár měsíci hrála maličkou roli v inscenaci To byla moje písnička.

Ale ani už tuto roli na vozíčku, kde říká jednu dvě věty na závěr představení bohužel Jana Hlaváčová nezvládala. Vysilovalo jí, aby se do divadla vůbec dostala, pak zase cesta domů.

To, že by se Hlaváčová, která nemohla točit ani zatím poslední pokračování série o Básnících, ještě někdy na jeviště nebo před kameru vrátila, je nemyslitelné. Bohužel.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47