Hit internetu: Vánoční reklamu se smolnou kočkou sdílejí miliony lidí! Podívejte se na video!

 Celebrity 
18. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Smolná kočka Mog se stala opravdovou celebritou. Video sdílejí miliony lidí po celém světě! youtube
Naprostým hitem internetu se v posledních pár dnech stala vánoční reklama se smolnou kočkou. Něco, co nikdo nečekal. Velmi hezky natočená, jistě velmi drahá reklama má za cíl upozornit na to, o čem vlastně Vánoce opravdu jsou.

Smolný řetězec událostí, který potkal britskou kočku Mog, upozorňuje na to, že Vánoce nejsou o velkých dárcích, nebo o jejich množství, ale o lidské pospolitosti, o tom, že si lidi mají pomáhat a mají k sobě být milí a vstřícní.

Kočka Mog v předvečer Štědrého dne způsobí v domě svých majitelů takovou katastrofu, že páníčkové mají všechno zničené a zdá se, že svátky jsou zkažené. Nakonec se ale stane něco, co ani oni, ani kočka nečekali. Co? Na to se můžete podívat na videu…

Předlohou kočce z videa je skutečný britský kocour Mog, který měl letos v únoru štěstí v neštěstí. Přežil srážku s automobilem, skončil ale s ochrnutýma předníma nohama. Jeho majitelka se Veronica Ashworthová se nicméně nevzdala a svému ročnímu mazlíčkovi zajistila rehabilitaci. Mog docházel každý týden do zvířecího centra ve městě St Issey, kde rehabilitoval a přesto, že se tvrdí, že kočky nesnášejí vodu, rád plaval, což mu také velmi pomohlo v jeho zranění. A to tak, že po několika měsících už poměrně obstojně chodí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod