Tento herec má HIV. Chystá se to potvrdit?

 Celebrity 
17. listopadu 2015 02:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Charlie Sheen je možná smrtelně nemocný!  archiv
Před několika týdny jsme přinesli zprávu, která otřásla celým Hollywoodem. Jeden ze slavných herců je HIV pozitivní. Americká média sice přesvědčivě uvedla, že to tak je, ale nechtěla zveřejnit, kdo je tím nešťastníkem, Nyní je patrně jasněji. Má to být Charlie Sheen.

Kontroverzní umělec, který nemá daleko k alkoholu, drogám, násilí na ženách má být nakažený virem, který se velmi lehce může změnit v AIDS. Nasvědčovala by tomu pohublá tvář i celková sešlost kdysi poměrně velkého fešáka.

Mezi bývalky Sheena patří: jistá cenami ověnčená herečka, dále pobožná televizní hvězda, jedna z předních hollywoodských osobností s problematickou minulostí, mediální hvězda a nakonec i jedna glamour modelka. Otázkou je, zda některé z těchhle celebrit nejsou nakažené.

Charlie Sheen by se měl právě dnes objevit v jednom z nejsledovanějších pořadů a dokonce souhlasil s rozhovorem, v němž má odhalit velké životní tajemství. Že by se svěřil s tím, že je na chlapy, to asi nehrozí, takže nezbývá, než si počkat.

Je taky otázkou, pokud skutečně trpí HIV, v jakém je to stádiu, zda je to léčitelné a jestli virus nepřestoupil do fáze onemocnění AIDS.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47