Arogantní Donutil? Výhrůžky, nadávky. Faráře prý málem připravil o místo

 Celebrity 
16. listopadu 2015 00:04 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Miroslav Donutil si velmi nerozuměl s místním farářem Rastislavem Kršákem! archiv ČT, youtube
Miroslav Donutil zažívá se seriálem Doktor Martin velký úspěch. Diváci, kteří jej každý pátek v České televizi sledují hovoří i povedeném díle. Ovšem velký problém byl při natáčení první série, ale hlavně pak i před natáčením druhé, která se momentálně realizuje. Místní farář prý dokonce kvůli herci a chování štábu málem přišel o místo!

Páter Rastislav Kršák se vzbouřil poté, co údajně štáb udělal na faře, kterou si pronajal jako filmovou ordinaci doktora Martina, velký nepořádek, Duchovní proto požádal filmaře, aby si laskavě po sobě uklidili a dali věci do pořádku. Když se tak nestalo, vyhodil je. Dokonce se měl s produkcí dohadovat ohledně možnosti uspořádání mše v kostele.

"Situace došla tak daleko, že tu pan Donutil řval na pana faráře dost nevybíravě, a pak ho někde pomlouval v médiích. Nebylo to hezké. Vždyť i štáb ztratil klíče od fary, kterou jim půjčil. Dost už na tom, že v seriálu z nás tady, co žijeme, dělají hlupáky. Takhle to tady vůbec nefunguje," zlobí se jeden ze starousedlíků, filmového Protějova, ve skutečnosti Velkých Karlovic na Zlínsku.

Kvůli sporům ohledně fary přijel dokonce olomoucký arcibiskup. Ten zřejmě proto, že arcibiskupství mělo z natáčení slušné peníze za pronájem fary a kostela, kněze důrazně varoval, že pokud neumožní natáčení, a to přesto, že štáb po sobě na faře i v chrámu nechal prý velkou spoušť, vyřídí si to s ním. Právě proto, že si na kněze stěžoval štáb a sám Donutil.

"Arcibiskup údajně vyhrožoval knězi, že pokud to neurovná, převelí ho jinam a v podstatě mu vše velmi znepříjemní a připraví ho o práci. Tak to chodí v té slavné církvi svaté. Páter Kršák je fajn chlap a jen se mu nelíbilo, jak se choval štáb a jak se choval arogantní pan Donutil," dodal další svědek.

Sám herec však tvrdí, že vše se podařilo urovnat a nechtěl se už k ničemu dál vyjadřovat. Další natáčení seriálu se nyní realizuje a jak se zdá, beze změny. Ordinace bude tedy nejspíš na svém původním místě i v druhé sérii úspěšného seriálu Doktor Martin.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47